ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Γραμμές καταιγίδας και αποχέτευσης

Τι είναι η γραμμή καταιγίδας;

Οι γραμμές καταιγίδας είναι εξειδικευμένα συστήματα αποστράγγισης για τη διαχείριση των υπόγειων υδάτων, μεταφέροντας περίσσεια νερού από οδοφράγματα, πεζοδρόμια, στέγες, δρόμους και άλλες επιφάνειες σε ειδικούς υπονόμους καταιγίδας. Στην Ελλάδα υλοποιούνται με τις μεγάλες σχάρες υπονόμων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Αθήνας, κυρίως κοντά σε πεζοδρόμια. Όπως όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών έχουν βιώσει, η σχάρες αυτές καλούνται να μας σώσουν από καταστροφικές πλημμύρες κατά τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Τι είναι η γραμμή αποχέτευσης;

Η γραμμή αποχέτευσης είναι ο σωλήνας που μεταφέρει όλα τα ακατέργαστα λύματα από ένα σπίτι ή επιχείρηση στην κύρια υπόγεια σύνδεση μεταφοράς ακατέργαστων λυμάτων που μοιράζεται από όλα τα ακίνητα της περιοχής.

Γραμμές καταιγίδας και αποχέτευσης

Προχωρόντας από μικρές οικιακές αποχετεύσεις σε μεγάλα και σύνθετα συστήματα εμπορικής αποχέτευσης, οι σχάρες σε αποχετεύσεις καταιγίδων μπορούν εύκολα να φράξουν από τα σκουπίδια, τα συντρίμμια, τα ιζήματα και άλλους ρύπους. Χωρίς τακτική συντήρηση, οι φραγμένες αυτές αποχετεύσεις μπορούν να προκαλέσουν πλημμύρες, ρύπανση, διάβρωση και ζημιές στο νερό. Ένα βούλωμα σε μια τουαλέτα ή νεροχύτη μπορεί ήδη να είναι ένα δαπανηρό και ενοχλητικό πρόβλημα για την ιδιοκτησία σας, αλλά όταν έχετε να αντιμετωπίσετε βούλωμα γραμμής αποχέτευσης τότε αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρότερο πρόβλημα.

Συχνά το βούλωμα μιας αποχετευτικής γραμμής προκαλείται από προϊόντα γυναικείας υγιεινής, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, κακή εγκατάσταση υπόγειων σωληνώσεων και ακόμη και ριζικές ρίζες δέντρων. Τα μπλοκαρίσματα στον αποχετευτικό αγωγό επηρεάζουν ολόκληρο το υδραυλικό σας σύστημα. Στις χειρότερες περιπτώσεις, οι φραγμένες γραμμές αποχέτευσης καταλήγουν σε άσχημη μυρωδιά, τοξικά λύματα αποχέτευσης από τις αποχετεύσεις σας και σημαντική ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Ευτυχώς, αυτά τα ζητήματα μπορούν να προληφθούν με τη συνήθη συντήρηση και φροντίδα του αποχετευτικού σας συστήματος.

Επισκευές γραμμών καταιγίδας και αποχέτευσης

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν άγνοια για τις γραμμές καταιγίδας και γραμμές αποχέτευσης και γενικότερα για την λειτουργία όλων των υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Ωστόσο, η αποτυχία συντήρισης αυτών των παροχών μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες, ζημιές και άλλα σοβαρά ζητήματα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το όλο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων και την κατάσταση της ιδιοκτησίας σας. Προκαλείται από οτιδήποτε από τις ρίζες των δέντρων έως τις επιβλαβείς χημικές ουσίες μέχρι τη γήρανση, την καταιγίδα και τις ζημιές από το δίκτυο αποχέτευσης μπορεί να είναι ένα δαπανηρό και ενοχλητικό πρόβλημα χωρίς τους κατάλληλους υδραυλικούς να επαναφέρουν το σύστημα σας σε κατάσταση λειτουργίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, οι εμπειρογνώμονες ύδρευσης και αποχέτευσης, μπορούν να κάνουν περισσότερα από απλά να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις σας. Προσφέρουμε πλήρη επισκευή καταιωνιστήρων και υπόγειων γραμμών αποχέτευσης για σπίτια και επιχειρήσεις στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Εεπειδή είναι δύσκολο να έχετε πρόσβαση σε λούκια και αποχετεύσεις θα να είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε και την κατάστασή τους μόνοι σας. Καλέστε μας για ένα έλεγχο του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας.