ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 30€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Τι είναι η υδρορροή της βεράντας;

Η υδρορροή της βεράντας είναι ο οριζόντιος σωλήνας ο οποίος ξεκινάει από την υποδοχή (στόμιο υδάτων) μέσα στην βεράντα και ο οποίος βγαίνει έξω από αυτήν. Αν η βεράντα βρίσκεται σε ισόγειο ή σε υπερυψωμένο χώρο τότε ο σωλήνας αυτός είναι κάθετος και συνδέεται απευθείας με την αποχέτευση. Εάν όμως μιλάμε για βεράντα ορόφου ή μπαλκόνι ορόφου τότε ο σωλήνας αυτός είναι αρχικά οριζόντιος και συναντάει σε κάποιο άλλο σημείο τον κάθετο σωλήνα υδρορροής που καταλήγει τελικά στην δημόσια αποχέτευση.

Απόφραξη οριζόντιας βουλωμένης υδρορροής βεράντας

Η υδρορροή της βεράντας σας μπορεί να φράξει ανά πάσα στιγμή και να χρειάζεται άμεσα ξεβούλωμα. Το βούλωμα υδρορροής βεράντας συνήθως προκαλείται από τα φυτά της βεράντας ή του μπαλκονιού μας. Συνήθως τοποθετούμε γλάστρες με φυτά και λουλούδια με αποτέλεσμα να φεύγουν τα φύλλα από τα φυτά και τα χώματα από τις γλάστρες και να φράζουν το στόμιο (υποδοχή) της υδρορροής της βεράντας ή του μπαλκονιού μας. Με τα νερά που ρίχνουμε κατά το πότισμα των φυτών, το καθάρισμα της βεράντας ή του μπαλκονιού ή με τα βρόχινα νερά όλα τα στερεά οδηγούνται στην υποδοχή (στόμιο) της υδρορροής. Όσα από τα στερεά μπορέσουν να περάσουν το προστατευτικό πλέγμα του στομίου θα συσσωρευτούν σταδιακά κατά μήκος του σωλήνα εμποδίζοντας την ροή των υδάτων μέχρι που στο τέλος ο σωλήνας βουλώνει εντελώς (ολική φραγή) και χρειάζεται επειγόντως καθαρισμό.

Πώς να μπορούμε να αποφύγουμε το βούλωμα της υδρορροή βεράντας;

Για να αποφευχθεί η φραγή των υδρορροών βεράντας, των υδρορροών σκεπής και των υδρορροών ταράτσας πρέπει να καθαρίζονται τακτικά τα στόμια καθώς και όλες οι σωληνώσεις. Το τακτικό σκούπισμα της βεράντας ή του μπαλκονιού από φύλλα και χώματα ιδίως πριν την βροχή βοηθάει στην αποφυγή πλημμύρας από βρόχινο νερό. Ιδιαίτερα την περίοδο των βροχών η τήρηση της καθαριότητας με σκούπισμα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ταχτική και επιμελής. Μια ξαφνική καταιγίδα είναι αρκετή για να προκαλέσει ζημιές και πλημμύρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πώς να αποφράξουμε μία βουλωμένη οριζόντια υδρορροή βεράντας;

Αρχικά θα πρέπει να καθαρίσουμε το στόμιο της υδρορροής προσεκτικά ώστε να μην περάσουν στερεά σώματα μέσα στον οριζόντιο σωλήνα της υδρορροής. Κατόπιν θα πρέπει να καθαρίσουμε τον οριζόντιο σωλήνα της υδρορροής.

Μέθοδοι απόφραξης βουλωμένη υδρορροή βεράντας

Σε περίπτωση που ο σωλήνας είναι ανοιχτός από πάνω η χρήση μιας κατάλληλης βούρτσας καθαρισμού είναι αρκετή. Σε περίπτωση που ο σωλήνας είναι κλειστός μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες μεθόδους απόφραξης σωληνώσεων αποχέτευσης όπως χημικά καθαρισμού σωληνώσεων, αποφρακτικές βέργες, χειροκίνητα φίδια, ηλεκτρονικά φίδια, πιεστικά νερού κτλ. Καλέστε μας για καθαρισμό υδρορροής βεράντας, ξεβούλωμα υδρορροής ταράτσας, καθαρισμό υδρορροών σκεπής, ξεβούλωμα σωλήνων υδρορροής τόσο σπιτιών όσο και επαγγελματικών χώρων.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ