ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 30€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας από 30€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας από τεχνικούς αποφράξεων σε όλη την Αθήνα και την Αττική. Απόφραξη αποχέτευσης νεροχύτη μόνο με 30 €. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι έτοιμο να δεχθεί κλήσεις για απόφραξεις νεροχύτη αλλά και για οποιαδήποτε αποφρακτική υπηρεσία 24 ώρες, 365 μέρες, χωρίς Κυριακές και αργίες. Απλά και γρήγορα με ένα τηλεφώνημα κλείστε ραντεβού και ένας εξειδικευμένος τεχνικός αποφράξεων θα έρθει και θα σας απαλλάξει από το βούλωμα αποχέτευσης που σας προβληματίζει. Εγγυημένα αποτελέσματα και ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων στις καλύτερες τιμές της αγοράς από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, την μεγαλύτερη αποφρακτική εταιρεία της Αττικής.

Πως ξεβουλώνουμε τον νεροχύτη κουζίνας;

ΑΠΟΦΡΑΞH ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Υπάρχει μια ατελείωτη λίστα ιστοτόπων και ιστοσελίδων που παρέχουν συμβουλές για το πώς να ξεβουλώστε ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας. Απλές μέθοδοι όπως ζεστό νερό, χρησιμοποιώντας βεντούζα ή έμβολο, αφαιρώντας την καμπή (καμπυλωτό κομμάτι σωλήνας) κάτω από τον νεροχύτη σας και ρίχνοντας χημικά προϊόντα μέσα στην αποχέτευση είναι καλές τεχνικές για να καθαρίσουν τα περισσότερα από τα βουλώματα νεροχύτη κουζίνας.

Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει η ιδέα να βάλετε τα χέρια σας σε βρωμιές και ακαθαρσίες, να λερώσετε τα χέρια σας ή προσπαθήσατε ήδη ανεπιτυχώς να καθαρίσετε το βουλωμένο νεροχύτη σας, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την απόφραξη του νεροχύτη σας.

Η απόφραξη νεροχύτη είναι μια υπηρεσία απόφραξης αποχέτευσης με μεγάλη ζήτηση. Ο καθαρισμός νεροχύτη με σόδα είναι μια φυσική μέθοδο καθαρισμού νεροχύτη. Η μαγειρική σόδα αποτελεί και ένα φυσικό καθαριστικό νεροχύτη. Αν ο νεροχύτης δεν ξεβουλώνει με τίποτα καλέστε μας για να αποφράξουν τον νεροχύτη σας εξειδικευμένοι τεχνικοί αποφράξεων. Γενικότερα, η βουλωμένη αποχέτευση κουζίνας είναι μια υπηρεσία αποφράξεων που παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα.

Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο (24 x 7). Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε και να αποφράξουμε τους νεροχύτες σας οπουδήποτε στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Τιμές απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

Παρέχουμε απόφραξη νεροχύτη κουζίνας από 30 €, δηλαδή στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς υπηρεσιών αποφράξεων. Ο τιμοκατάλογος όλων των μας είναι ξεκάθαρος και βρίσκετε αναρτημένος σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου μας. Οι τιμές και το κόστος απόφραξης είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί και τηλεφωνικά. Καλέστε τώρα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και με ένα απλό τηλεφώνημα ενημερώστε μας για το αποφρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται πόσο κοστίζει η απόφραξη που σας ενδιαφέρει, τι πληρώνετε και για πιο λόγο το πληρώνετε, τι ακριβώς θα λάβετε για τα χρήματα που θα ξοδέψετε ώστε να αποφράξτε την αποχέτευση που έχει πρόβλημα. Καλέστε τώρα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ενημερωθείτε εντελώς δωρεάν για τις τιμές των υπηρεσιών αποφράξεων που σας ενδιαφέρουν.

Τρόποι πληρωμής απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

Πληρώστε την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας με μετρητά χρήματα, χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώστε με κάρτα θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε ο τεχνικός μας να έχει μαζί του φορητό μηχάνημα χρέωσης καρτών (POS) ώστε η χρέωση σας να γίνει εύκολα και γρήγορα. Εκδίδουμε τόσο απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες, όσο και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ειδικοί στην απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

ΑΠΟΦΡΑΞH ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μερικές φορές το βούλωμα του νεροχύτη κουζίνας είναι πολύ βαθιά μέσα στη σωλήνωση ή το φράξιμο είναι απλά πάρα πολύ σοβαρό για να επιλυθεί χρησιμοποιώντας τις συνήθεις μεθόδους απόφραξης νεροχύτη. Το ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας του οποίο το εμπόδιο της ροής του νερού είναι βαθιά μέσα στις σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι μια δύσκολη απόφραξη που απαιτεί εμπειρία και καλές γνώσεις σε τεχνικές αποφράξεων.

Όλοι οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι εξοπλισμένοι με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα για την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας. Κατά την απόφραξη σωλήνα νεροχύτη μπορεί να απαιτηθεί τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα ώστε να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί το βούλωμα της σωλήνας του νεροχύτη σας. Οι αποφράξεις με κάμερα απαιτούν ειδική υψηλής τεχνολογίας κάμερα που συνήθως δεν διαθέτουν οι υδραυλικοί αλλά διαθέτουν σίγουρα οι δικοί μας τεχνικοί αποφράξεων (άλλος ένας λόγος για να μας προτιμήσετε) ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα και στις πιο δύσκολες αποφράξεις.

Τα ηλεκτρομηχανικά εργαλεία μας επιτρέπουν την εισχώρηση ενός περιστρεφόμενου, εύκαμπτου καλωδίου κατά μήκος των σωληνώσεων αποστράγγισης του νεροχύτη. Διαφορετικά εξαρτήματα που προσαρμόζονται στο άκρο του καλωδίου βοηθούν τους τεχνικούς αποφράξεων να διορθώσουν τα μπλοκαρίσματα σε όλα τα είδη νεροχυτών κουζίνας.

Αυτές οι συσκευές αποφράξεων είναι φορητές με εμβέλεια άνω των 20 μέτρων και είναι ιδανικές για την εκκαθάριση των αποχετεύσεων στα πιο δύσκολα σημεία.

Εργαλεία απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τα μηχανήματα απόφραξης και τα αποφρακτικά εργαλεία είναι πολύ σημαντικά για κάθε επιτυχημένη εργασία απόφραξης. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω αποφρακτικά εργαλεία ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την απόφραξη του νεροχύτη σας:

Όλοι οι τεχνικοί απογράξεων μας φέρουν στο αυτοκίνητο τους όλο τον παραπάνω απαραίτητο αποφρακτικό εξοπλισμό. Όλα τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα πλήρως με τα κατάλληλα μηχανήματα αποφράξεων ανάλογρα με την αποφρακτική εργασία που αναλαμβάνουμε. Αντίστοιχα κάποιοι τεχνικοί μας είναι πιο εξειδικευμένοι σε κάποια είδη - κατηγορίες αποφράξεων. Εμείς επιλέγουμε πάντα το κατάλληλο αποφρακτικό συνεργείο για την βέλτιστη παροχή αποφρακτικής υπηρεσίας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λανθασμένη χρήση ορισμένων αποφρακτικών εργαλείων (π.χ. ατσαλίνα) μπορεί να δημιουργήσει ζημιές τόσο στις σωληνώσεις του νεροχύτη σας ώσο και στην ενδότερη αποχέτευση του νεροχύτη σας. Είναι εύκολο για παράδειγμα να σπάσει μια αποχετευτική πλαστική σωλήνα μέσα στον τοίχο σας και να καταλήξετε σε μεγάλες περιπέτειες και έξοδα για την επιδιόρθωση της ζημιάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ατσαλίνα (σπιράλ αποφράξεων, αποφρακτικό σπιράλ) είναι γνωστή αποφρακτικό φίδι ("sani-snakes"). Υπάρχει χειροκίνητη ατσαλίνα όσο και ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα.

Συχνοί λόγοι για βουλωμένους νεροχύτες κουζίνας

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Με το πλύσιμο πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας, τον καθαρισμό σκευών μαγειρικής, την χρήση του νεροχύτη για τον καθαρισμό και προετοιμασία τροφών για το μαγείρεμα, την απόθεση πιάτων με υπολείμματα τροφών και χαρτικών είναι φυσιολογικό με την πάροδο του χρόνου να καταλήξουμε με ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας.

Αυτές οι κολλώδεις ουσίες ψύχονται και σκληρύνουν στο μέσο του σωλήνα, επικαλύπτοντας τις πλευρές. Επειδή είναι κολλώδεις προσκολλώνται ακόμα περισσότερα μικρά στερεά υπολείμματα που απορρίπτονται μέσα στους σωλήνες της αποστράγγισης σας κατά το ξέπλυμα μαγειρικών σκευών και τροφών στον νεροχύτη σας καταλήγοντας στο μερικό ή ολικό φράξιμο των αποχετευτικών σωληνώσεων.

Ακόμα κι αν όλα αυτά τα σκουπίδια είναι σε θέση να περάσουν από τις περιστροφές και τις καμπές στους εσωτερικούς σωλήνες αποχέτευσης του νεροχύτη σας, όλα τα όμβρια πρέπει να ρέουν έξω από το κτίριο σας μέσω του κεντρικού σωλήνα αποχέτευσης. Ένα μικρό αντικείμενο που φρακάρει στο εσωτερικό του σωλήνα, θα εμποδίζει τελικά μια χαρτοπετσέτα να προχωρήσει, που έπειτα θα παγιδεύει τρίχωμα μαλλιών. Καθώς συσσωρεύονται τα διάφορα συντρίμμια, θα αρχίσετε να παρατηρείτε αργές αποστραγγίσεις μέχρι να μπλοκάρει εντελώς η όποια ροή ακάθαρτων υδάτων.

Οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι ικανοί να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα συστήματα αποστράγγισης του νεροχύτη της κουζίνας και του μπάνιου σας και όχι μόνο. Προσοχή χρειάζεται με τα παρακάτω πράγματα τα οποία καταλήγουν (απορρίπτονται) στον νεροχύτη και τον νιπτήρα σας.

Πώς να αποφεύγετε το βούλωμα του νεροχύτη κουζίνας;

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ουσιαστικά για να αποφεύγεται το βούλωμα του νεροχύτη σας αποφύγετε να ρίχνετε μέσα οτιδήποτε άλλο εκτός από αραιά υγρά. Ο ταχτικός καθαρισμός αποχέτευσης νεροχύτη με σόδα (το φυσικό καθαριστικό νεροχύτη) μειώνει ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο βουλώματος του νεροχύτη σας. Αποφύγετε να έχετε ένα νεροχύτη που δεν ξεβουλώνει με τίποτα και αποκτήστε ένα υγιεινό και καθαρό νεροχύτη κουζίνας.

Κόστος / Τιμή απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

Το κόστος απόφραξης νεροχύτη κουζίνας είναι 30 €. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για ξεβούλωμα νεροχύτη, απόφραξη νεροχύτη, τιμές αποφράξεων μας και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής των υπηρεσιών μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Ξεβουλώστε τον νεροχύτη της κουζίνας σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε τις τηλεφωνικές κλήσεις σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, είμαστε πάντα ανοιχτά!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ