ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ 30€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ μόνο με 30€

Πώς να αποφράξτε μια λεκάνη τουαλέτας;

Αυτή η φοβερή και επείγουσα αποφρακτική ανάγκη μπορεί να γίνει ένας πραγματικός εφιάλτης. Αισθανόμαστε την ανησυχία σας: βούλωσε η λεκάνη, τώρα τι κάνουμε; Μπορεί να είναι η πιο βρώμικη, πονηρή και πιο επείγουσα εργασία στο μπάνιο σας από οποιαδήποτε άλλη εργασία και είναι η δεύτερη πιο πιο επείγουσα εργασία απόφραξης μετά την απόφραξη κεντρικού φρεατίου.

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ με εμπειρία άνω των 30 ετών σε εργασίες αποφράξεων διαθέτει ειδικούς τεχνικούς απόφραξης έκτακτης ανάγκης. Τα συνεργεία μας εδρεύουν σε διάφορα μέρη της Αττικής με μηχανικούς σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο για να αποφράξουν τις λεκάνες σας.

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

Πώς να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας μου; Ποιοι είναι οι αποτελεσματικότεροι τρόποι για το οριστικό ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας; Παρατηρείτε συχνά βουλωμένη την λεκάνη σας;

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση για την απόφραξη της τουαλέτας σας. Παρακάτω παραθέτουμε τους πιο αποτελεσματικούς.

Ξεβούλωμα λεκάνης με ζεστό νερό και υγρό πιάτων

Ξεβουλώστε μόνοι σας την λεκάνη της τουαλέτας σας με μια απλή μέθοδο που δεν απαιτεί αποφρακτικά εργαλεία ή ειδικό εξοπλισμό, χωρίς τουμποφλό ή άλλο ειδικό αποφρακτικό υγρό λεκάνης. Αυτή η αποφρακτική μέθοδος προϋποθέτει ότι η λεκάνη σας έχει βουλώσει αλλά μπορεί ακόμα να κατεβάζει τα νερά έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς. Επίσης η φραγή θα πρέπει να έχει γίνει από υδατοδιαλυτές ουσίες ή σώματα όπως χαρτί τουαλέτας, υπολείμματα ομβρίων κτλ.

1. Πάρτε το σαμπουάν ή το υγρό πιάτων και ρίξτε μια μεγάλη δόση μέσα στη λεκάνη τουαλέτας που θέλετε να ξεβουλώσετε.

2. Ρίξτε το ζεστό νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο λόγος που ρίχνουμε στην λεκάνη ζεστό και όχι βραστό νερό είναι γιατί το καυτό νερό μπορεί να ραγίσει ή ακόμα και να σπάσει τη λεκάνη μας.

3. Αφήνουμε το μίγμα να δράσει - περίπου 15 λεπτά

4. Ελέγχουμε τα αποτελέσματα και επαναλαμβάνουμε εάν χρειαστεί.

Ξεβούλωμα λεκάνης φυσικά, εύκολα και αποτελεσματικά, χωρίς ειδικό υγρό για ξεβούλωμα τουαλέτας.

Ξεβούλωμα λεκάνης με αποφρακτική βεντούζα

Μια από τις πιο παλιές και κλασικές μεθόδους είναι η χρήση αποφρακτικής βεντούζας. Είναι πολύ σημαντικό η βεντούζα να έχει το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με το στόμιο της λεκάνης και γενικότερα ανάλογα με το σχήμα της λεκάνης της τουαλέτας σας. Επίσης θα πρέπει να είναι από ισχυρό λάστιχο (καουτσούκ) ώστε να δημιουργήσει την απαραίτητη πίεση προς την σωλήνα αποχέτευσης της λεκάνης αλλά και την απαραίτητη δύναμη αναρρόφησης.

Συχνά προβλήματα φραγμένης λεκάνης

Οι φραγμένες τουαλέτες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα νοικοκυριά και ενώ πολλές φορές μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Σε περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί ή αισθάνεστε άβολα για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί, οι αποφράξεις ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι σε θέση να προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας για γρήγορη επίλυση.

Αποφράξεις έκτακτης ανάγκης

Οι βουλωμένες τουαλέτες δεν είναι κάτι που μπορεί να παραμεληθεί. Εάν η ιδιοκτησία σας έχει μόνο μία τουαλέτα, ένα σοβαρό φράξιμο μπορεί να προκαλέσει στην καλύτερη περίπτωση μια μικρή ταλαιπωρία και στην χειρότερη να προξενήσει κίνδυνο για την υγεία σας. Η άμεση απόφραξη και καθαρισμός της τουαλέτας σας είναι η καλύτερη επιλογή.

Εκτιμούμε πλήρως πόσο γρήγορα πρέπει να ταξινομηθούν αυτά τα ζητήματα και ως εκ τούτου, αντιμετωπίζουμε όλες τις κλήσεις σας ως καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν έχετε επείγουσα κατάσταση όπως αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατών πιο γρήγορα στην κλήση σας.

Απόφραξη των τουαλετών της Αττικής

Οι αποφράξεις ΑΝΤΩΝΙΟΥ ξεβουλώνουν τουαλέτες για πολλά χρόνια τώρα. Με την τεράστια εμπειρία μας, θα μπορέσουμε γρήγορα να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος για να μάθουμε γιατί το σύστημα αποχέτευσης της τουαλέτας σας δεν ρέει σωστά και στη συνέχεια να βρει τον καλύτερο τρόπο για να παρέχει μια διαρκή λύση στο πρόβλημα.

Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Η τεχνική ομάδα μας έχει πρόσβαση στον καλύτερο και πιο ενημερωμένο εξοπλισμό, για να διασφαλίσει ότι μπορεί να καθαρίσει ακόμη και τις πιο “πεισματάρικες” φραγμένες τουαλέτες της Αθήνας και της Αττικής χωρίς να προκαλέσουν οποιαδήποτε προβλήματα ή αναστάτωση.

Ως επαγγελματική εταιρία αποφράξεων, όταν σας επισκέπτεται κάποιος από τους μηχανικούς μας, θα έχει στο όχημα του όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη διάγνωση και την επίλυση του προβλήματος. Τις περισσότερες φορές η λύση είναι αρκετά απλή, αλλά όλοι οι τεχνικοί αποφράξεων μας έχουν πάντα μαζί τους όλο τον ακόλουθο εξοπλισμό για να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί:

Έτσι όταν καλείτε τις αποφράξεις ΑΝΤΩΝΙΟΥ μπορείτε να είστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι έχουμε όλα τα εργαλεία για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις

Εάν η τουαλέτα σας είναι βουλωμένη, το πρόβλημα χρειάζεται να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Είμαστε ειδικοί στο αντικείμενο και μαζί με την εμπειρία μας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε αποχετεύσεις που ανήκουν τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις. Επίσης, σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντα είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά από εκεί που βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7).

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης λεκάνης

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας οριστικά από έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων, 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα σε όλη την Αττική, τιμές από 30€.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ