ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 35€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη κάθετη τουαλέτας μόνο με 35€

Απόφραξη κάθετης βουλωμένης σωλήνας τουαλέτας

Όταν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης σωλήνας αποχέτευσης τουαλέτας μπορεί η φραγή (εμπόδιο, φράγμα) να βρίσκεται στον κάθετο αποχετευτικό σωλήνα. Όπως χρησιμοποιείται τον νιπτήρα, την μπανιέρα, την ντουζιέρα ή την λεκάνη της τουαλέτας σας για την καθημερινή σας καθαριότητα, όλα τα υγρά και στερεά υπολείμματα σας ρέουν στο μέσα στον κεντρικό κάθετο αποχετευτικό σωλήνα της τουαλέτας σας ή του wc σας.

Ορισμένα στέρεα απορρίμματα είναι πιθανόν να μην μπορέσουν να περάσουν από τον κάθετο αποχετευτικό σωλήνα και να μπλοκάρουν μέσα του δημιουργώντας φράξιμο. Όταν η αποχέτευση είναι φραγμένη, τότε με το που τραβάμε το καζανάκι και το μεγάλη ποσότητα νερού εισέρχεται στην λεκάνη, η φραγή εμποδίζει την ταχεία ροή του νερού με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η στάθμη του νερού μέσα στην λεκάνη και η αποστράγγιση να γίνεται με αργούς ρυθμούς. Αν η λεκάνη φράξει τελείως και δεν επιτρέπεται πλέον η αποστράγγιση των ομβρίων μπορεί να πλημμυρίσει με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες.

Όταν η κάθετη αποχετευτική σωλήνα της τουαλέτας σας έχει φράξει προτείνουμε να καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας για να αποφράξουν τις κάθετες σωληνώσεις των αποχετεύσεων της τουαλέτας σας.

Πως καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει φράξιμο στην κάθετη σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας;

Η σωστή διάγνωση μιας φραγής αποχέτευσης είναι πάντα το πρώτο βήμα για την γρήγορη, επιτυχημένη και αποδοτική απόφραξη της. Πως λοιπόν καταλαβαίνουμε αν έχουμε να κάνουμε με μια απλή απόφραξη των ειδών υγιεινής τουαλέτας ή του κεντρικού επιδαπέδιου σιφωνίου (πατοσίφωνο) ή το φράξιμο είναι ακόμα πιο μέσα στην κεντρική κάθετη σωλήνα αποχέτευσης στην οποία καταλήγουν όλα τα όμβρια που συγκεντρώνει το σιφόνι δαπέδου από όλα τα είδη υγιεινής του μπάνιου ή του wc συμπεριλαμβανομένης και της σωλήνα αποστράγγισης του πλυντηρίου;

Αυτό που χρειαζόμαστε για την διάγνωση είναι μια απότομη εκροή μεγάλης ποσότητας νερού που μπορούμε πολύ εύκολα να επιτύχουμε τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας. Αν τα νερά φτάσουν μέχρι το σιφόνι δαπέδου (πατοσίφονο) αλλά δεν μπορέσουν να προχωρήσουν στην κάθετη σωλήνα αποχέτευσης τότε έχουμε να κάνουμε με φράξιμο εντός της κάθετης σωλήνας αποχέτευσης. Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να πλημμυρίσει το σιφόνι και να υπερχειλίσει εκτονώνοντας τα όμβρια στο δάπεδο του μπάνιου ή του wc σας.

Αν τώρα κατά την εκτόνωση των υδάτων από το καζανάκι της λεκάνης σας δεν παρατηρήσετε να πλημμυρίζει το σιφόνι δαπέδου, τότε έχουμε να κάνουμε με βούλωμα σωληνώσεων που οδηγούν στο σιφόνι δαπέδου όπως σωλήνες αποστράγγισης λεκάνης, σωλήνες αποστράγγισης μπανιέρας ή ντους, σωλήνες αποστράγγισης νιπτήρα ή έχουμε να κάνουμε με βούλωμα του σιφονιού δαπέδου του μπάνιου σας. Αυτές οι περιπτώσεις αποφράξεων καλύπτονται από άλλες υπηρεσία μας, παρακαλούμε επιλέξτε:

Πώς να μπορούμε να αποφύγουμε το βούλωμα της κάθετης κεντρικής σωλήνας τουαλέτας;

Ένας από τους απόλυτα καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε αργούς ή φραγμένους αγωγούς αποχέτευσης είναι να είστε προσεκτικοί με όλα όσα απορρίπτετε σε αυτούς. Το μαγειρικό λίπος, τα μικροαντικείμενα, οι τρίχες από τα μαλλιά και το σαπούνι είναι τέσσερις από τους μεγαλύτερους εχθρούς της αποχέτευσης τουαλέτας. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποφύγετε την εισαγωγή κάποιου από αυτά τα απορρίμματα στα είδη υγιεινής της τουαλέτας ή του wc σας. Προτείνουμε τις παρακάτω ενέργειες για την αποφυγή φραξίματος της κάθετης σωλήνας αποχέτευσης τουαλέτας:

Πώς να αποφράξουμε μία φραγμένη κάθετη σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας;

Αρχικά θα πρέπει να αφαιρέσουμε το κάλυμμα (σχαράκι, προστατευτική σχάρα) του σιφονιού δαπέδου της τουαλέτας μας. Όταν πλέον έχουμε πρόσβαση στον εντοιχισμένο στο πάτωμα σωλήνα που οδηγεί στον κάθετο σωλήνα αποστράγγισης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καταλληλότερη από τις παρακάτω αποφρακτικές μεθόδους.

Μέθοδοι κάθετης απόφραξης σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας

Για να αποφράξουμε τον κάθετο σωλήνα αποστράγγισης του μπάνιου σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους απόφραξης σωληνώσεων αποχέτευσης όπως χημικά καθαρισμού σωληνώσεων, αποφρακτικές βέργες, χειροκίνητα φίδια, ηλεκτροκίνητα φίδια, φορητά πιεστικά μηχανήματα για εκτόξευση νερού κτλ. Καλέστε μας για καθαρισμό κάθετης σωλήνας αποχέτευσης τουαλέτας, ξεβούλωμα κάθετης σωλήνωσης αποχέτευσης τουαλέτας και γενικότερα για οποιοδήποτε είδος απόφραξης χρειαστείτε.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ