ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Συμβουλές αποφράξεων Αθήνα / Αττική

Οι παρακάτω απλές συμβουλές μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο φραγής της απόχετευσης σας και την ανάγκη απόφραξης:

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται η αποχέτευση ενός κτιρίου;

Εάν το πρόβλημα επιμένει τότε πρέπει να δώσετε άμεση και μόνιμη λύση προς αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με το δίκτυο της αποχέτευσης σας καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Η συχνότητα καθαρισμού της αποχέτευσής σας εξαρτάται από τη φύση της απόφραξης που το συνεργείο μας καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά.

Έχει βουλώσει η λεκάνη ή ο νεροχύτης μου. Να χρησιμοποιήσω χημικά του εμπορίου;

ύση όταν πρόκειται για απόφραξη του νιπτήρα και του νεροχύτη σας. Το πιθανότερο να πετρώσουν οι σωληνώσεις και να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πού μπορεί να οφείλονται οι δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο και την κουζίνα μου;

Το πιθανότερο είναι να οφείλονται στην αποχέτευσή σας. Καλέστε μας για Αποφράξεις Αθήνα όλο το 24ωρο για να διαγνώσουμε την αιτία του προβλήματος δίνοντας μόνιμη λύση.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα;

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε η αποφρακτική μας εταιρεία αναλαμβάνει ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ έως 40€ ΑΘΗΝΑ και Αττική έχοντας εκτιμήσει πρώτα όλο το πρόβλημα και όχι μόνο τις επιφανειακές ενδείξεις του.

Αποφράξεις στην Αθήνα / Αττική

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ξεχωρίζει για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της. Παρέχουμε σε όλη την Αττική υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης, ξεμπλοκαρίσματος σωληνώσεων αποχέτευσης, ξεβούλωμα σωλήνων υδρορροών, άντληση υδάτων, άντληση λημμάτων. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην Αθήνα, με πολλά υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνα έχει κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπίσει τα αποφρακτικά προβλήματά σας επειδή δεν αποφράζουμε απλώς αλλά προσφέρουμε παράλληλα σιγουριά και ανακούφιση στους πελάτες μας!

Οι αποφράξεις αποχέτευσεων είναι συχνά το αποτέλεσμα των συντριμμιών που έχουν παγιδευτεί στις σωλήνες ή τα φρεάτια και έχουν συσσωρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όποια και αν είναι η αιτία της φραγής, εγγυόμαστε τη σωστή και διαρκή λύση στο μπλοκαρισμένο αποχετευτικό σύστημα. Εμείς σας εγγυόμαστε 100% ικανοποίηση και καλή λειτουργία μετά την εργασία μας.

Χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού υπονόμων ή καθαρισμού αποχετεύσεων στη Αθήνα; Σε κάθε περιοχή της Αθήνα οι τεχνικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων. Με την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούμε, είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε και να επιδιορθώσουμε όλα τα αποχετευτικά προβλήματα.

Είναι φραγμένος ο νεροχύτης σας ή πλημμυρίζει συχνά η τουαλέτα σας; Υπάρχει πιθανότητα βουλώματος στο φρεάτιο ή πυμιρρίζει ο υπόνομος σας; Οι έμπειροι τεχνικοί μας σε όλη την ΑΘήνα και όλη την Αττική γνωρίζουν ακριβώς πώς να λύσουν τα προβλήματά αποχετεύσεων σας. Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο χρειάζεται μια εργασία απόφραξης, εμείς θα διαθέσουμε όλον τον απαραίτητο χρόνο και θα καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να επιλύσουμε το ταχύτοτερο το αποφρακτικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Καλέστε μας σήμερα και μπορείτε να μας ρωτήσετε για παράδειγμα, πώς να καθαρίσετε τα πόσο κοστίζει όποια απόφραξη χρειάζεστε, το κόστος καθαρισμού των φρεατίων σας, το κόστος καθαρισμού των σωληνώσεων αποχέτευσης, το κόστος καθαρισμού των βόθρων, το κόστος αποστράγγισης του συστήματος αποχέτευσης σας και όποια άλλη αποφρακτική υπηρεσία μπορεί να χρειάζεστε. Επίσης μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο μας καθαρό και χωρίς εκπλήξεις και μια γραπτή προσφορά για τις αποφρακτικές υπηρεσίες που θέλετε να σας παρέχουμε.

Τέλος, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις βίντεο σε σωλήνες ύδρευσης, σωλήνες αποχέτευσης και εκκαθάριση αποχέτευσης για όλους τους υπονόμους σε όλη την Αθήνα και την Αττική, για τον καθαρισμό υπονόμων και την αποκατάσταση των υπόγειων αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων.

Στις αποφράξεις Αντωνίου, η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης απόφραξης αποχέτευσης για όλη την Αττική εγγυάται την καλύτερη δυνατή τιμή, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές και προάστια των Αθηνών.