ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 35€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη κάθετη αποχέτευσης κουζίνας μόνο με 35€

Απόφραξη κάθετη σε βουλωμένη αποχέτευση κουζίνας

Όταν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης κουζίνας μπορεί η φραγή (εμπόδιο, μπλόκο) να βρίσκεται στον κάθετο αποχετευτικό σωλήνα. Όπως χρησιμοποιείται τον νεροχύτη της κουζίνας σας για την καθημερινή καθαριότητα των πιάτων και των μαγειρικών σκευών, όλα τα υγρά και στερεά υπολείμματα από τις γούρνες του νεροχύτη σας ρέουν στο στόμιο (οπή) αποστράγγισης. Το στόμιο αποστράγγισης του νεροχύτη κουζίνας διαθέτει ένα προστατευτικό φίλτρο (σχαράκι, σήτα) που κατά την ροή των ακάθαρτων υδάτων περιορίζει την διέλευση στερεών αντικειμένων και υπολειμμάτων μέσα στις σωληνώσεις του σιφονιού σας άρα και όλων των σωληνώσεων αποχέτευσης της κουζίνας σας.

Τα μικρά στέρεα υπολείμματα όμως καταφέρνουν και διέρχονται από το προστατευτικό σχαράκι και καταλήγουν αρχικά μέσα στον σωλήνα αποστράγγισης του νεροχύτη κουζίνας. Το επόμενο στάδιο είναι το σιφώνι που διαθέτει παγίδα ανεστραμμένου π. Σκοπός της παγίδας σιφονιού είναι να συγκρατήσει όλες τις στερεές ουσίες και να μην τις αφήσει να πάνε πιο μέσα στην σωλήνωση της αποχέτευσης.

Εφόσον στερεά σωματίδια διαφύγουν από την παγίδα του σιφονιού, προχωρήσουμε μέσα στην επιτοίχια συνήθως εντοιχισμένη κάθετη σωλήνα και δημιουργήσουν εκεί φράγμα, τότε χρειάζεστε΄μια απόφραξη κάθετη σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας.

Απόφραξη κάθετης βουλωμένης σωλήνας αποστράγγισης του νεροχύτη κουζίνας

Όταν η κάθετη επιτοίχια ή εντοιχισμένη σωλήνα έχει φράξει, τότε παρατηρούνται δυσκολίες με την αποστράγγιση των υδάτων σε όλες τις γούρνες του νεροχύτη της κουζίνας σας. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε να καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας για να αποφράξουν τις κάθετες σωληνώσεις των αποχετεύσεων της κουζίνας σας.

Πώς να μπορούμε να αποφύγουμε το βούλωμα του νεροχύτη κουζίνας;

Ένας από τους απόλυτα καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε αργούς ή φραγμένους αγωγούς αποχέτευσης είναι να είστε προσεκτικοί σχετικά με όλα όσα απορρίπτετε στο νεροχύτη σας. Το μαγειρικό λίπος, τα τεμάχια καφέ, οι τρίχες από τα μαλλιά και το σαπούνι είναι τέσσερις από τους μεγαλύτερους εχθρούς της αποχέτευσης κουζίνας. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποφύγετε την εισαγωγή κάποιου από αυτά τα απορρίμματα σε μια αποστράγγιση νεροχύτη. Προτείνουμε τις παρακάτω ενέργειες για την αποφυγή φραξίματος αποχέτευσης κουζίνας:

Πώς να αποφράξουμε μία φραγμένη κάθετη σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας;

Αρχικά θα πρέπει να αφαιρέσουμε το σιφόνι του νεροχύτη κουζίνας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την αποσυναρμολόγηση την παγίδας "ανάποδου π". Όταν πλέον έχουμε πρόσβαση στο στόμιο του επιτοίχιου ή εντοιχισμένου κάθετου σωλήνα στράγγισης νεροχύτη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καταλληλότερη από τις παρακάτω αποφρακτικές μεθόδους.

Μέθοδοι κάθετης απόφραξης νεροχύτη κουζίνας

Για να αποφράξουμε τον κάθετο σωλήνα αποστράγγισης του νεροχύτη κουζίνας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους απόφραξης σωληνώσεων αποχέτευσης όπως χημικά καθαρισμού σωληνώσεων, αποφρακτικές βέργες, χειροκίνητα φίδια, ηλεκτροκίνητα φίδια, πιεστικά μηχανήματα για εκτόξευση νερού κτλ. Καλέστε μας για καθαρισμό κάθετης σωλήνας αποχέτευσης κουζίνας, ξεβούλωμα κάθετης σωλήνωσης αποχέτευσης κουζίνας και γενικότερα για οποιοδήποτε είδος απόφραξης χρειάζεστε.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ