ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

210 80 55 866 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, υπηρεσίες αποφράξεων, απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη φρεατίου, καλέστε τηλέφωνο για Φιλοθέη 24 ώρες, τιμές από 20€. Αποφράζουμε φρεάτια, λεκάνες, τουαλέτες, μπάνια, νεροχύτες, σιφώνια, υδρορροές, λούκια σε υπόγεια, μονοκατοικίες και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες στην Φιλοθέη αλλά και σε όλη την Αθήνα και Αττική.

Με ένα απλό τηλεφώνημα ο εξειδικευμένος τεχνικός αποφράξεων της αποφρακτικής εταιρείας μας, θα έρθει να σας παρέχει την υπηρεσία απόφραξης που επιθυμείτε. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγγυημένο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς υπηρεσιών αποφράξεων της Αθήνας.

Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ;

Ξέρουμε πόσο αγχωτικό είναι να έχουμε μια φραγμένη (μπλοκαρισμένη) αποχέτευση ή λούκι ή σιφόνι στο σπίτι μας, το εξοχικό μας ή την επιχείρηση μας. Για αυτό έχουμε πάντα διαθέσιμους εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων και αποστράγγισης και τους στέλνουμε άμεσα σε εσάς εφόσον χρειάζεστε επειγόντως απόφραξη (ξεμπλοκάρισμα) στο κτίριο σας.

Το γεγονός ότι μια φραγμένη σωλήνα μπορεί εύκολα να υπερχειλίσει και να προκαλέσει κίνδυνο για την υγεία σας σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος να περιμένετε. Η ομάδα των τεχνικών αποφράξεων είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο (24x7). ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, υπηρεσίες αποφράξεων, απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη φρεατίου, καλέστε τηλέφωνο για Φιλοθέη 24 ώρες, τιμές από 20€.

Ορισμένες από τις πιστοποιήσεις μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

Είμαστε εξ ολοκλήρου διαπιστευμένοι στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία μας είναι καταχωρημένη στην Εθνική Ένωση Υδραυλικών και συστημάτων Αποχέτευσης. Όταν κάνετε κράτηση ενός τεχνικού αποφράξεων μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρίας που αναζητάτε.

Εργαλεία και Εξοπλισμός Αποφράξεων για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

Πιεστικά νερού: μηχανήματα εκτόξευσης υψηλής πίεσης νερού

Τα πιεστικά νερού (high pressure water jetting), τα οποία είναι εγκατεστημένα σε οχήματα αποφράξεων είναι ικανά να διαλύσουν οποιοδήποτε είδος υλικού που προκαλεί φραγή ή μπλοκάρισμα σε ένα φρεάτιο και γενικότερα σε βουλωμένες σωληνώσεις της αποχέτευσης σας. Τα αποφρακτικα πιεστικα μηχανηματα χρησιμοποιούνται κυρίως για αποφράξεις φρεατίων, υπονόμων και εξωτερικών σωληνώσεων του κτιρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση λάθος χρήσης, η ισχύς των πιεστικών μηχανημάτων νερού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην αποχέτευση σας, ακόμα και πλημμύρα.

Συνεπώς η χρήση του αποφρακτικού πιεστικού νερού θα πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ από εξειδικευμένους, άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων. Επίσης η χρήση δεν θα πρέπει να γίνεται στην κύρια σωλήνωση αποχέτευσης αλλά να περιορίζεται σε βοηθητικές σωληνώσεις αποχέτευσης, εξωτερικά σιφόνια ή λούκια του κτιρίου ή οικήματος. Σημαντική επίσης είναι η χρήση των κατάλληλων αποφρακτικών μπεκ για κάθε περίπτωση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αποφρακτικά μπεκ για πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα και πρέπει να χρησιμοποιείται το κατάλληλο ανάλογα με το βούλωμα (φραγή) που προσπαθούμε να διαλύσουμε (διασπάσουμε).

Ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες απόφραξης

Οι ηλεκτροκινητήρες που διαθέτουν αυτά τα μηχανήματα επιτρέπουν στους τεχνικούς αποφράξεων να σπρώχνουν ένα περιστρεφόμενο, εύκαμπτο καλώδιο μέσα σε σωληνώσεις. Διαφορετικά εξαρτήματα επιτρέπουν την διάτρηση οποιοδήποτε τύπου βουλώματος, συμπεριλαμβανομένων των χρόνιων αποθέσεων και λίπους. Είναι φορητές συσκευές και είναι ιδανικές για την απεμπλοκή εσωτερικών, πρωτογενών σωλήνων αποχέτευσης.

Εξοπλισμός εκτόξευσης υψηλής πίεσης νερού σε σωληνώσεις

Αυτά τα μηχανήματα, τα οποία είναι εγκατεστημένα στα οχήματα αποφράξεων είναι ικανά να διαλύσουν οποιοδήποτε είδος υλικού που προκαλεί φραγή ή μπλοκάρισμα. Η ισχύς αυτού του εξοπλισμού θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη ή πλημμύρα. Συνεπώς η χρήση του εξοπλισμού αυτού δεν γίνεται στην κύρια σωλήνωση αποχέτευσης αλλά περιορίζεται σε βοηθητικές σωληνώσεις αποχέτευσης, εξωτερικά σιφόνια ή λούκια του κτιρίου (οικήματος).

Αποφρακτικές βέργες

Οι παραδοσιακές ράβδοι είναι ακόμα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αποδέσμευσης εξωτερικών και δευτερευουσών σωληνώσεων αποστράγγισης υδάτων (υδρορροές και σιφόνια). Τμήματα ισχυρής αλλά εύκαμπτης ράβδου συνδέονται μεταξύ τους και πιέζονται χειροκίνητα μέσα στην σωλήνα αποστράγγισης. Μια σειρά διαφορετικών εξαρτημάτων μπορεί να τοποθετηθεί στο τέλος ανάλογα με την φύση του φράγματος που πρέπει να καθαριστεί.

Έρευνες αποστράγγισης με κάμερα (CCTV)

Αν η αιτία ή η θέση μιας φραγμένης σωλήνας αποδεικνύεται δύσκολο να προσδιοριστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός CCTV κάμερας. Εκτός από την σαφή αναγνώριση του είδους του βουλώματος, ο εξοπλισμός αυτός θα καταγράψει οποιαδήποτε ελαττώματα στο δίκτυο αποχέτευσης που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέο φράξιμο στο μέλλον. Για παράδειγμα, οι θέσεις όπου οι ρίζες δέντρων έχουν εισχωρήσει μέσα σε ένα σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης.

Περιοχές που καλύπτουμε - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

Με τα κατά τόπους γραφεία μας σε όλες τις περιοχές της Φιλοθέης διαθέτουμε τεχνικούς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης μας σε όλες τις συνοικίες της Φιλοθέης, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας.

Σχετικά με την Φιλοθέη

Η Φιλοθέη είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής. Η κοινότητα ιδρύθηκε το 1934 και έχει μέση απ’ ευθείας απόσταση από το κέντρο της Αθήνας 6,7 χλμ. Κατά την απογραφή του 2001 είχε πραγματικό πληθυσμό 7.310 κατοίκων. Το ρέμα της Φιλοθέης, το πλούσιο πράσινο και οι πολλές εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας όπως, άλση, γήπεδο αντισφαίρισης, στίβος, λέσχη προσκόπων και διαδρομές αθλητικές και περιπάτου, αλλά και το γεγονός ότι είναι περιοχή αμιγούς κατοικίας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως κηπούπολη.

Η Φιλοθέη καταλαμβάνει μία έκταση 2,301 τ.χλμ η οποία εκτείνεται Βορειοανατολικά από τα Τουρκοβούνια και συνορεύει Βόρεια με την Νέα Ιωνία και το Μαρούσι, Δυτικά με το Γαλάτσι, Νότια με το Παλαιό Ψυχικό και Ανατολικά με το Χαλάνδρι. Οριοθετείται δε στα Βόρεια από την οδό Καποδιστρίου και στα Ανατολικά από την λεωφόρο Κηφισίας. Η Φιλοθέη διασχίζεται από το ρέμα της Φιλοθέης το οποίο είναι τμήμα του Ποδονίφτη. Ξεκινάει από την λεωφόρο Κηφισίας και συμβάλλει με το ρέμα Χαλανδρίου στην οδό Καποδιστρίου στα όρια της περιοχής με την Νέα Ιωνία. Τον χειμώνα και την άνοιξη η ροή του ρέματος είναι σταθερή και το καλοκαίρι διατηρείται αρκετή υγρασία στο υπέδαφος για να διατηρήσει έντονη βλάστηση. Αν και αρχικά, η Φιλοθέη, ήταν βραχώδης ξερότοπος με λίγη βλάστηση που αποτελούνταν από θάμνους και αμυγδαλιές, η εντατική δενδροφύτευση των πρώτων κατοίκων και η αφθονία νερού είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η σημερινή πράσινη εικόνα της Φιλοθέης.

Το 1936 η κοινότητα Νέας Αλεξάνδρειας, όπως ονομαζόταν η περιοχή μέχρι τότε, μετονομάζεται κοινότητα Φιλοθέης. Το όνομα αυτό επικράτησε έναντι άλλων προτάσεων της εποχής γιατί το 1934 είχε ανακαλυφθεί στην περιοχή, η κρύπτη της Αγίας Φιλοθέης κατά τη διαδικασία εξόρυξης κοκκινόπετρας που προοριζόταν για το χτίσιμο των σπιτιών της περιοχής.

Κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας η περιοχή ανήκε στην Αγία Φιλοθέη, γόνο της αρχοντικής αθηναϊκής οικογένειας των Μπενιζέλων, η οποία υποστηρίζεται από πολλούς πως προσέφερε νερό στους περαστικούς από το πηγάδι της και από το γεγονός αυτό προήλθε και η ονομασία του γειτονικού Ψυχικού.

Η Ιστορία της Φιλοθέης με την σημερινή της μορφή ξεκινά το 1920 όταν η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος επέλεξε την περιοχή αυτή για να καλύψει τις οικιστικές ανάγκες των υπαλλήλων της. Η πρώτη επίσημη αναγνώριση της περιοχής είναι το 1934 όταν περιοχή αποσπάται το Δήμο Χαλανδρίου και ονομάζεται Κοινότητα Νέας Αλεξάνδρειας με πρώτο πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Μαλαματιανό . Αρχικά ήταν τμήμα μίας μεγαλύτερης περιοχής που είχε αγοραστεί στις αρχές του αιώνα από Αιγύπτιους με σκοπό την δημιουργία ομώνυμου οικισμού. Έπειτα από τις αποτυχημένες προσπάθειες των Αιγυπτίων2 και απαλλοτριώσεις του Ελληνικού δημοσίου λόγω της ανάγκης στέγασης των προσφύγων του 1922 από τη Μικρά Ασία η υπόλοιπη περιοχή (ανάμεσα στη λεωφόρο Κηφισιάς, τα Τουρκοβούνια, το Κολλέγιο Αθηνών, το Αδριάνειο Υδραγωγείο και την παλαιά οδό που συνέδεε το Χαλάνδρι με το Μενίδι (σημερινή οδός Καποδιστρίου)) κατοικούνταν από λίγους βοσκούς είχε περιορισμένη βλάστηση και άφθονο νερό.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της περιοχής επιλέχθηκε να αποτελεί χώρους κοινής ωφέλειας. Ταυτόχρονα προβλέφθηκε και η δημιουργία δύο μικρών αγορών, για να εξυπηρετηθούν οι βασικές ανάγκες των κατοίκων, πέραν τον οποίων δεν επιτρεπόταν οποιοδήποτε άλλο είδος επαγγελματικής στέγης, διασφαλίζοντας έτσι τον χαρακτήρα της περιοχής. Η πρωτοποριακή ρήτρα στο διάταγμα έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου, η οποία το διασφάλισε αυτό, ήταν κομβικής σημασίας για την διαμόρφωση αλλά και την διατήρηση χαρακτήρα του προαστίου εξασφαλίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη μιας ήρεμης και ήσυχης περιοχής.

Οι προσπάθειες του Συνεταιρισμού για την δημιουργία ενός όμορφου προαστίου συνεχίστηκαν και στο στάδιο της υλοποίησης. Μετά από πολλές προσπάθειες για την έγκριση του καταλληλότερου ρυμοτομικού σχεδίου (1931-1934), ξεκίνησε η οικοδόμηση κατοικιών, αφού πρώτα έγιναν τα κατάλληλα έργα υποδομής (ηλεκτροδότηση, ύδρευση, οδικό δίκτυο κτλ.). Παράλληλα κατά την διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων φυτευτήκαν 28.000 δέντρα και κατασκευάστηκαν οι πρώτοι χώροι κοινής ωφέλειας.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - Φιλοθέη .

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ