ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Συμβουλές αποφράξεων για κάθε είδους απόφραξη

Απλές χρήσιμες συμβουλές, με σκοπό την πρόληψη και συντήρηση

Ενημερώνουμε άμεσα τους τεχνικούς μας σε περίπτωση διαρροής, διάρρηξης δικτύου αποχέτευσης ή υπερχείλισης αποχέτευσης για την άμεση εκκένωση των λυμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η προστασία του υπεδάφους απαιτούν άμεση κινητοποίηση εμπειρογνωμόνων τεχνικών! Αποφεύγετε δικές σας ενέργειες, που μπορεί ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιοκτησία ή εγκατάσταση και να απειλήσουν τη δημόσια υγεία!

Τηρούμε πιστά την αρχή ότι η τουαλέτα και ο νιπτήρας δεν είναι κάδοι απορριμμάτων!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν εναποθέτουμε ποτέ στην τουαλέτα και στο νιπτήρα χαρτικά (όπως χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μαντηλάκια καθαρισμού κλπ.), λάδια, λίπη φαγητών, υφάσματα, γράσο, χημικές ουσίες, υγρά καύσιμα, υπολείμματα φρούτων, γιατί ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να προκληθούν φράγματα και σοβαρές βλάβες στο σύστημα αποχέτευσης.

Καθαρίζουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα τους νιπτήρες μας, προκειμένου να μην διεισδύουν τρίχες ή άλλα κατάλοιπα, που σε συνδυασμό με άλλες ακαθαρσίες που απομακρύνονται με σαπούνι και νερό περνούν στην αποχέτευση και κολλούν στα τοιχώματα μπλοκάροντας την ροή του νερού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τρίχες, χαρτικά ή άλλα υπολείμματα πρέπει πάντα να πετάγονται σε κάποιο κάδο που βρίσκεται στο χώρο του μπάνιου και να μην καταλήγουν σε μπανιέρα, νιπτήρα, νεροχύτη και τουαλέτα, δημιουργώντας προβλήματα στο δίκτυο και στους σωλήνες της αποχέτευσης.

Φοράμε πάντα γάντια και προστατευτικά για τα μάτια μας, όταν χρησιμοποιούμε καθαριστικά με χημικές ουσίες για τους χώρους υγιεινής μας (μπάνιο, νιπτήρας, τουαλέτα κλπ.), γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αναθυμιάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τη διάρκεια καθαρισμού των χώρων υγιεινής να έχουμε πάντα τα παράθυρα ανοιχτά προκειμένου να ανανεώνεται ο αέρας και να υπάρχει επάρκεια οξυγόνου.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ