ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Συμβουλές για να αποφεύγετε τις αποφράξεις

Η αποφρακτική εταιρεία "ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" ειδικεύεται στις αποφράξεις φρεατίων, αγωγών και καθαρισμό αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στις μεθόδους και εργαλεία αποφράξεων. Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό και τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής για τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε για εσάς υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Έχουμε πολυετή πείρα, έχουμε χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες μας σε πολλές αποφράξεις και έχουμε λύσει όλα τα είδη των προβλημάτων φραγμένων αποχετεύσεων που έχουν αντιμετωπίσει οι πελάτες μας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι σε θέση να κάνουν έγκαιρες και αποφασιστικές επεμβάσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για την πληρότητα και την άνεση κατά την εκτέλεσης τους.

Το κεντρικό σημείο συντονισμού των υπηρεσιών μας είναι τα γραφεία μας στην Αργυρούπολη που βρίσκεται και το τηλεφωνικό μας κέντρο και από αυτό συντονίζουμε όλα τα κατά τόπους γραφεία μας που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές των Αθηνών. Η αποφρακτική εταιρεία "ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά για παροχή οικολογικών αποφρακτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Με την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες όλες τις υπηρεσίες μας. Παρακάτω θα βρείτε τον τιμοκατάλογο μας.

Προτείνουμε να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία "ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" γιατί παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον καθαρισμό και την απόφραξη των σωλήνων αποχετεύσεων, φρεατίων και δεξαμενών λυμάτων αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη τόσο της απόφραξης όσο και του καθαρισμού. Συνεχίστε την περιήγηση σας στον ιστότοπο μας και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες ή χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθειά μας καλέσετε μας αμέσως αφού είμαστε πάντα διαθέσιμοι (24 x 7 x 365) για εσάς.

Χρειάζεστε κάποια επείγουσα απεμπλοκή σε φραγμένους σωλήνες και αποχετεύσεις; Υπάρχει μπλοκάρισμα που εμποδίζει την συλλογή και την απόρριψη των υγρών λυμάτων. Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνικές απόφραξης ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Με εμάς δεν χάνετε χρόνο, μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε κάθε είδους μπλοκάρισμα ή φραγή αποχέτευσης. Από φραγμένα φρεάτια μέχρι την τουαλέτα, τον μπιντέ, το ντους, τους νεροχύτες και τους νιπτήρες. Καθαρισμός και απεμπλοκή αποχετευτικών δικτύων με ειδικά ακροφύσια για σωλήνες αποστράγγισης, αποχετευτικών αγωγών και σιφώνια αποχετεύσεων.

Υπηρεσία φροντίδας απεμπλοκής, καθαρισμού και πλύσης οποιασδήποτε σωληνώσεως αποστράγγισης με την χρήση υδροδυναμικών ψεκαστικών νερού υπό υψηλή πίεση (πιεστικά μηχανήματα). Ασχολούμαστε με τόσο με τουαλέτες όσο και με κουζίνες.

Υπηρεσίες για αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων. Κεντρικά φρεάτια, βοηθητικά φρεάτια και σιφώνια. Καλύτερα να παρέμβουμε πριν να είναι πολύ αργά. Αν η ροή των ομβρίων εμποδίζεται ή είναι μπλοκαρισμένη για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα, με κίνδυνο την υγρασία και τις τοπικές πλημμύρες. Καλύτερα να ενεργήστε άμεσα, καλώντας επαγγελματίες γιατί η σωστή απεμπλοκή των φραγμένων σωληνώσεων είναι πολύ σημαντική για την πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος αποχέτευσης και των σωλήνων αποστράγγισης του σπιτιού σας, του γραφείου ή της επιχείρησης σας. Μπορούμε να καθαρίσουμε:

Υπηρεσίες για οικιακά λύματα. Οι φραγμένοι σωλήνες δημιουργούν διάφορα προβλήματα που κανένα τους δεν είναι ευχάριστο. Η αποφρακτική ομάδα μας είναι σε θέση να ταυτόχρονα να πλύνει και αφαιρέσει κάθε τύπο υπολείμματος ή σχηματισμό κρούστας από ασβεστόλιθο, συσσώρευση απορρυπαντικού, νιφάδες, συσσωρευμένα λίπη κτλ. από αποχετεύσεις με σωλήνες διαφόρων διαμέτρων (σωλήνες νεροχύτες, ντουζιέρες, μπανιέρες, κλπ.)

Υπηρεσίες για αποχετευτικές σωλήνες σε τουαλέτες, μπιντέδες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες και κάθετες αποχετευτικές σωλήνες.

Το ξεμπλοκάρισμα των σωλήνων αποχέτευσης είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, επειδή σας βοηθάει να αποφύγετε πιο σοβαρά προβλήματα όπως πλημμύρες, φράξιμο σε υδρορροές, φραγμένα μπάνια, φραγμένες κουζίνες, φραγμένες οριζόντιες ή κατακόρυφες σωληνώσεις αποστράγγισης και γίνεται με την χρήση μηχανημάτων εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση (πιεστικά νερού) για ένα σωστό καθαρισμό των σωλήνων σας.

Έχουμε στο πελατολόγιο μας δημόσια κτίρια, δήμους, βιομηχανίες, δημόσιους φορείς, δημόσιους χώρους, εμπορικά κέντρα. Καθαρίζουμε φρεάτια συλλογής, σχάρες νερού και αποχετεύσεις, σιφώνια και υπονόμους, σωλήνες, υδρορροές και συμβάλουμε στην ανάπτυξη των εγχώριων υπηρεσιών καθαρισμού αποχετεύσεων.