ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

210 99 69 169 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ από 20€ έως 40€

Για αποφράξεις αποχετεύσεων στην Ηλιούπολη καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις και οι βουλωμένοι σωλήνες είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να λύσουμε εύκολα και γρήγορα. Οι έμπειροι τεχνικοί αποφράξεων μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο αποφράζουν και να ξεβουλώνουν κάθε είδους αποχέτευση, σωλήνωση, φρεάτιο, διακλάδωση, σιφόνι, ή λούκι.

Με κεντρικά γραφεία και έδρα στην Ηλιούπολη (Φειδίου 19, κάθετη στην Λεωφόρο Αλίμου) είμαστε ΑΜΕΣΑ κοντά σας. Μεγάλο πλεονέκτημα μας και λόγος για να μας προτιμήσετε είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε για αποφράξεις στην Ηλιούπολη και στις γειτονικές περιοχές. Εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίουγρήγορη βρίσκεται προσφέρει αποφράξεις στην Ηλιούπολη αλλά και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.

Για να καθαρίσει αποτελεσματικά μια βουλωμένη αποχέτευση χρειάζονται ειδικές γνώσεις, ειδικά αποφρακτικά εργαλεία και πολλές φορές ειδικός εξοπλισμός αποφράξεων υψηλής τεχνολογίας (κάμερες, καταγραφικά, ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες κτλ).

Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρετε μόνοι σας να ξεβουλώσουμε την αποχέτευση που σας ταλαιπωρεί. Έτσι, συχνά προβλήματα φραγμένων αποχετεύσεων που απαιτούν εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων μπορεί να μην επισκευαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να προκαλέσουν τελικά υλικές ζημιές.

Σημαντικός είναι και ο κίνδυνος για την υγεία μας που προέρχεται από κακή συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος κάθε οικήματος. Η υγειονομική διαχείριση των υγρών αποβλήτων (λύματα) προστατεύει περαιτέρω τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον γενικότερα αλλά κυρίως όλους τους κατοίκους του οικήματος. Ο τακτικός καθαρισμός και απολύμανση των φρεατίων της πολυκατοικίας, η απολύμανση των αποχετευτικών σωλήνων του νεροχύτη της κουζίνας, ο καθαρισμός της αποχέτευσης της τουαλέτας, της μπανιέρας ή του λουτρού βοηθάν στην σωστή υγιεινή και την ασφαλή διαβίωση στους χώρους κατοικίας ή εργασίας.

Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου για αποφράξεις στην Ηλιούπολη;

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας παρέχουν άμεση λύση στο πρόβλημα σας 24ώρες. Προτιμήστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ γιατί:

Δείτε τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών αποφράξεων μας και σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώστε την τιμή της απόφραξης που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις για τόσο για τις αποφρακτικές υπηρεσίες όσο και για τις τιμές αποφράξεων μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιοι είμαστε;

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου είναι ο τοπικός σας πάροχος για αποφράξεις φραγμένων αποχετεύσεων, που σας παρέχει λύσεις όπου και αν βρίσκεστε μέσω των κατά τόπου υποκαταστημάτων του.

Είμαστε η αποφρακτική αλυσίδα με δίκτυο που βρίσκεται πάντα κοντά σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το συντομότερο δυνατόν:

Φραγμένες αποχετεύσεις

Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε. Για ξεμπλοκάρισμα σιφονιών και αποχέτευσης, η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» σας προσφέρει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο διαχείρισης των υπηρεσιών μας είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, για απόφραξη τόσο στα σπίτια όσο και σε εμπορικά κτίριο. Ειδικοί τεχνικοί αποφράξεων θα φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα ξεμπλοκάρουν και θα καθαρίσουν τον βουλωμένο αγωγό αποχέτευσης, ώστε να έχετε και πάλι ένα λειτουργικό σύστημα αποχετεύσεως.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης

Μπορούμε να αναλάβουμε τουαλέτες, νεροχύτες, λουτρά και οποιουδήποτε μεγέθους αποχέτευση αφού κάθε ανάγκη σας αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. Οι υπηρεσίες μας για την συντήρηση αποχετεύσεων είναι διαθέσιμες τόσο για ιδιώτες όσο και για μεγάλους εμπορικούς πελάτες. Τίποτα δεν μας εμποδίζει, τίποτα δεν μας σταματά, οπότε επιλέγοντας την εταιρία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» για την απόφραξη της αποχέτευσης σας θα είσαστε σίγουροι και ασφαλείς.

Η άμεση ανταπόκριση, η υψηλή τεχνική κατάρτιση και το χαμηλό κόστος είναι αυτά που μας κάνουν να υπερέχουμε έναντι άλλων αποφρακτικών εταιρειών στην Αττική. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς φρεατίων, εκκενώσεις βόθρων, αντλήσεις υδάτων και άλλες εργασίες. Επίσης, διαθέτουμε υπηρεσίες συντήρησης αποχέτευσης ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την εκτατή ανάγκη για αποφράξεις στην Ηλιούπολη. Συνιστούμε την τακτικήσυντήρηση των βόθρων αλλά και την επίσης τακτική απολύμανση και καθαρισμό φρεατίων.

Εργαζόμαστε μαζί σας

Είτε πρόκειται για απόφραξη, είτε για καθαρισμό, είτε για προγραμματισμένο ραντεβού συντήρησης, συζητάμε μαζί σας για να βρούμε χρόνο μέσα στην ημέρα ή την νύχτα που να είναι βολικός για εσάς και την καθημερινή σας ζωή, ώστε να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη σας , παραμένοντας πάντα έγκαιροι και επαγγελματικοί απέναντι σας.

Εργαλεία και Εξοπλισμός Αποφράξεων

1. Ηλεκτρικές ατσαλίνες ("sani-snakes")

Οι ηλεκτροκινητήρες που διαθέτουν αυτά τα μηχανήματα επιτρέπουν στους τεχνικούς αποφράξεων να σπρώχνουν ένα περιστρεφόμενο, εύκαμπτο καλώδιο μέσα σε σωληνώσεις. Διαφορετικά εξαρτήματα επιτρέπουν την διάτρηση οποιοδήποτε τύπου βουλώματος, συμπεριλαμβανομένων των χρόνιων αποθέσεων και λίπους. Είναι φορητές συσκευές και είναι ιδανικές για την απεμπλοκή εσωτερικών, πρωτογενών σωλήνων αποχέτευσης.

2. Εξοπλισμός εκτόξευσης υψηλής πίεσης νερού σε σωληνώσεις

Αυτά τα μηχανήματα, τα οποία είναι εγκατεστημένα στα οχήματα αποφράξεων είναι ικανά να διαλύσουν οποιοδήποτε είδος υλικού που προκαλεί φραγή ή μπλοκάρισμα. Η ισχύς αυτού του εξοπλισμού θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη ή πλημμύρα. Συνεπώς η χρήση του εξοπλισμού αυτού δεν γίνεται στην κύρια σωλήνωση αποχέτευσης αλλά περιορίζεται σε βοηθητικές σωληνώσεις αποχέτευσης, εξωτερικά σιφόνια ή λούκια του κτιρίου (οικήματος).

3. Αποφρακτικές βέργες

Οι παραδοσιακές ράβδοι είναι ακόμα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αποδέσμευσης εξωτερικών και δευτερευουσών σωληνώσεων αποστράγγισης υδάτων (υδρορροές και σιφόνια). Τμήματα ισχυρής αλλά εύκαμπτης ράβδου συνδέονται μεταξύ τους και πιέζονται χειροκίνητα μέσα στην σωλήνα αποστράγγισης. Μια σειρά διαφορετικών εξαρτημάτων μπορεί να τοποθετηθεί στο τέλος ανάλογα με την φύση του φράγματος που πρέπει να καθαριστεί.

4. Έρευνες αποστράγγισης με κάμερα (CCTV)

Αν η αιτία ή η θέση μιας φραγμένης σωλήνας αποδεικνύεται δύσκολο να προσδιοριστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός CCTV κάμερας. Εκτός από την σαφή αναγνώριση του είδους του βουλώματος, ο εξοπλισμός αυτός θα καταγράψει οποιαδήποτε ελαττώματα στο δίκτυο αποχέτευσης που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέο φράξιμο στο μέλλον. Για παράδειγμα, οι θέσεις όπου οι ρίζες δέντρων έχουν εισχωρήσει μέσα σε ένα σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης.

Αποφράξεις με υδροβολή

Απόφραξη κάθετης βουλωμένης υδρορροής

Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από μια φραγμένη κάθετη υδρορροή. Όταν η κάθετη υδρορροή δεν μπορεί πλέον να στραγγίξει τα νερά, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας για να αποφράξουν τις κάθετες σωληνώσεις των υδρορροών σας.

Το βούλωμα κάθετης υδρορροής συνήθως προκαλείται από τα φυτά από τα φυτά που έχουμε στην βεράντα ή το μπαλκόνι μας. Από τις γλάστρες με φυτά και λουλούδια φεύγουν τα φύλλα από τα φυτά και τα χώματα από τις γλάστρες και να καταλήγουν στο στόμιο (υποδοχή) της κάθετης υδρορροής της βεράντας ή του μπαλκονιού σας. Με τα νερά που ρίχνουμε κατά το πότισμα των φυτών, το καθάρισμα της βεράντας ή του μπαλκονιού ή με τα βρόχινα νερά όλα τα στερεά υλικά οδηγούνται στην υποδοχή (στόμιο) της υδρορροής.

Όσα από τα στερεά μπορέσουν να περάσουν το προστατευτικό πλέγμα του στομίου θα συσσωρευτούν σταδιακά κατά μήκος του σωλήνα εμποδίζοντας την ροή των υδάτων μέχρι που στο τέλος ο σωλήνας βουλώνει εντελώς (ολική φραγή) και χρειάζεται επειγόντως καθαρισμό.

Οι φραγμένες υδρορροές λοιπόν μπορούν να βλάψουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας, επιτρέποντας στο νερό να εισέλθει στο υπόγειο ή να δημιουργήσει υγρασία ή μούχλα σε σημεία.

Αποφράξεις στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ σε καταστήματα

Τα συστήματα αποχέτευσης υγιεινής συλλέγουν και μεταφέρουν οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά λύματα και περιορισμένες ποσότητες ομβρίων υδάτων (βρόχινων νερών) και υπογείων υδάτων που στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων για κατάλληλη επεξεργασία. Οι αποχετεύσεις υγιεινής είναι διαφορετικές από τους διακλαδιζόμενους υπονόμους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή μεγάλων όγκων ομβρίων υδάτων, εκτός από τα οικιακά λύματα και τα βιομηχανικά λύματα.

Περιστασιακά, οι αποχετευτικοί αγωγοί λόγω πιθανών δυσλειτουργιών, βλαβών ή υπερφορτώσεων θα απελευθερώσουν ακατέργαστα λύματα. Αυτοί οι τύποι απελευθερώσεων ακατέργαστων λυμάτων ονομάζονται υπερχείλιση αποχέτευσης υγιεινής (SSO). Οι υπερχειλίσεις αυτές μπορούν να μολύνουν τα καθαρά νερά μας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ποιότητας των υδάτων και δημιουργώντας πλημμύρες σε σπίτια, προκαλώντας υλικές ζημιές και απειλώντας τη δημόσια υγεία.

Πρόβληματα Αποφράξεων στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τα συστήματα αποχέτευσης υγιεινής συλλέγουν και μεταφέρουν οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά λύματα και περιορισμένες ποσότητες ομβρίων υδάτων (βρόχινων νερών) και υπογείων υδάτων που στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων για κατάλληλη επεξεργασία. Οι αποχετεύσεις υγιεινής είναι διαφορετικές από τους διακλαδιζόμενους υπονόμους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή μεγάλων όγκων ομβρίων υδάτων, εκτός από τα οικιακά λύματα και τα βιομηχανικά λύματα.

Περιστασιακά, οι αποχετευτικοί αγωγοί λόγω πιθανών δυσλειτουργιών, βλαβών ή υπερφορτώσεων θα απελευθερώσουν ακατέργαστα λύματα. Αυτοί οι τύποι απελευθερώσεων ακατέργαστων λυμάτων ονομάζονται υπερχείλιση αποχέτευσης υγιεινής (SSO). Οι υπερχειλίσεις αυτές μπορούν να μολύνουν τα καθαρά νερά μας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ποιότητας των υδάτων και δημιουργώντας πλημμύρες σε σπίτια, προκαλώντας υλικές ζημιές και απειλώντας τη δημόσια υγεία.

Λύσεις σε πρόβλημα Αποφράξεων στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

Απόφραξη μπανιέρας

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

Απόφραξη κάθετη κουζινών

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Έλεγχος με κάμερα

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

Αποφράξεις Αντωνίου στην Ηλιούπολη και σε όλη την Αθήνα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 30 ετών και δράσεις στο στίβο των αποφράξεων και των απολυμάνσεων.

Στηριζόμαστε στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας.

Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Δεν εφησυχάζουμε και δεν αρκούμαστε στην περιστασιακή επίλυση του προβλήματος, όσο μικρό ή όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό, ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της εγκατάστασης.

Παρέχουμε αποτελεσματική στήριξη σε αγωγούς κτιρίων, κατοικίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, εστιατόρια, νοσοκομεία και λοιπούς χώρους εστίασης.

Ο πεντάλογος της αποτελεσματικής απόφραξης στην Ηλιούπολη

Το πρώτο καθοριστικό βήμα είναι η σωστή διάγνωση του προβλήματος και ο εντοπισμός των αιτίων, που θα μας οδηγήσουν στην επιλογή της βέλτιστης τεχνικής για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος και την πετυχημένη απόφραξη.

Βασικό μέλημα που για εμάς συνιστά απαραίτητο δείγμα φερεγγυότητας και αξιοπιστίας είναι ότι δίνουμε έμφαση στην πρόληψη προκειμένουμε να εξασφαλίσουμε τη μακροβιότητα της λύσης και προς αυτή την κατεύθυνση παρακολουθούμε, εντοπίζουμε, εποπτεύουμε, ελέγχουμε και επεμβαίνουμε έγκαιρα σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις.

Χρησιμοποιούμε επιδέξια και αποτελεσματικά τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα καθαρισμού και απόφραξης, ενώ με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε ηλεκτρονικό έλεγχο για τη διερεύνηση οποιαδήποτε βλάβης, διαρροής ή φραξίματος των αγωγών και των σωληνώσεων.

Διεισδύουμε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία και κατορθώνουμε με άψογο τρόπο την απόφραξη, τον καθαρισμό και την άντληση ακάθαρτων υδάτων και λιποσυλλεκτών, με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στις συνθήκες υγιεινής, στην προστασία του υπεδάφους και του φυσικού περιβάλλοντος.

Συντηρούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις εργασίες μας και βρισκόμαστε σε μία συνεχή διαδικασία αμοιβαίας ενημέρωσης με τους πελάτες μας, αφού για εμάς είναι βασικός σκοπός να προνοούμε και να προλαμβάνουμε κάθε ενδεχόμενο βλάβης.

Περιοχές που καλύπτουμε

Με τα κατά τόπους γραφεία μας παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε όλες τις περιοχές της Ηλιούπολης. Διαθέτουμε τεχνικούς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των νοτίων προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Αποφράξεις Ηλιούπολη, αποφράξεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς υπηρεσιών αποφράξεων.

Σχετικά με την Ηλιούπολη...

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας. Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150 μέτρα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Η περιοχή χαρακτηριζόταν έως και πρόσφατα από χαμηλές κατοικίες, καθώς η ύπαρξη του Αεροδρομίου του Ελληνικού σε σχετικά μικρή απόσταση απαγόρευε τη δόμηση πάνω από δύο ορόφους. Με τη μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα ο περιορισμός αυτός καταργήθηκε, κι έτσι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα.

Η Ηλιούπολη συνορεύει βόρεια με την περιοχή του Υμηττού και του Βύρωνα, στα ανατολικά με τους πρόποδες του Υμηττού, στα δυτικά με τον Άγιο Δημήτριο και τον Άλιμο και στα νότια με την Αργυρούπολη.

Στην έκταση του Δήμου Ηλιούπολης δεν υπάρχουν εσωτερικά ύδατα (ποτάμια μόνιμης ροής ή λίμνες). Σημαντικός φυσικός πόρος της περιοχής είναι η νοτιοδυτική πλευρά του δάσους του Υμηττού που προσφέρεται για περιπάτους και αναψυχή. Επίσης σημαντικοί φυσικοί πόροι της περιοχής είναι το Ρέμα Πικροδάφνης, ένα από τα μεγαλύτερα εναπομείναντα ρέματα του Λεκανοπεδίου, καθώς και το σπήλαιο μεγάλης φυσικής σημασίας που βρίσκεται κοντά στην διασταύρωση των οδών Ειρήνης και Αμαλίας, το οποίο όμως πρέπει να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί.

Το ρέμα της Πικροδάφνης, διασχίζει τους δήμους Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου και εκβάλλει στον κόλπο του Σαρωνικού. Χαρακτηρίστηκε ως "χώρος ιδιαιτέρου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος".

Η Ηλιούπολη είναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που διαθέτει φυσική αντισεισμική προστασία, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στάση μετρό Ηλιούπολη

Στις 26 Ιουλίου 2013 παραδόθηκε ο σταθμός Ηλιούπολη της γραμμής 2 του Μετρό, που βρίσκεται στη Β' Είσοδο της πόλης. Στις 22 Μαΐου 2015, κατ' απαίτηση του δήμου, προστέθηκε στην ονομασία του σταθμού το όνομα του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Μαζί με το σταθμό Ηλιούπολη παραδόθηκε ο σταθμός της γραμμής 2 Άλιμος που βρίσκεται στα σύνορα με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, κοντά στη Δ' Είσοδο Ηλιούπολης και στο σχολικό συγκρότημα των Πολυκλαδικών, ο σταθμός Αργυρούπολη και Ελληνικό.

Μελλοντικά, αναμένεται να κατασκευαστεί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ανεξαρτησίας ο σταθμός Άνω Ηλιούπολη, στον κλάδο Ευαγγελισμός-Άνω Ηλιούπολη της γραμμής 5.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Κοντινές Περιοχές Αποφράξεων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ