ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ από 20€ έως 40€

Για αποφράξεις αποχετεύσεων στου Ζωγράφου καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις και οι βουλωμένοι σωλήνες είναι η ειδικότητα μας: η δουλειά μας είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο είναι να αποφράζουμε και να ξεβουλώνουμε κάθε είδους αποχέτευση, σωλήνωση, διακλάδωση, σιφόνι, λούκι και γενικότερα οτιδήποτε είναι βουλωμένο και σας δημιουργεί πρόβλημα.

Στόχος μας είναι η λύση του προβλήματος σας, εύκολα, γρήγορα και απλά: με ένα τηλεφώνημα αποφράξτε και ξεβουλώστε οτιδήποτε σας προβληματίζει και γλιτώστε χρόνο και χρήμα. Έχουμε εγγυημένα από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης. Αποφύγετε ταλαιπωρία, πειραματισμούς με το "φτιάξτο μόνος σου" και αναθέστε την εργασία σε επαγγελματίες αποφράξεων αποφεύγοντας υλικές ζημιές που μπορούν να προκληθούν από λάθος παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις αντιμετώπισης του προβλήματος αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.

Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου στου Ζωγράφου;

Δείτε τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώστε την τιμή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνά προβλήματα με αποχετεύσεις στου Ζωγράφου

Τα πιο συνηθισμένα αιτήματα αποφράξεων στου Ζωγράφου αφορούν φραγμένες αποχετεύσεις, βουλωμένους νεροχύτες, λουτρά ή ντους και φραγμένους μηχανισμούς αποστράγγισης (σιφώνια, υδρορροές και λούκια). Εάν οι αποχετεύσεις σας υπολειτουργούν και πάνε για φραγή, τότε τηλεφωνήστε μας άμεσα. Στην "Αποφράξεις Αντωνίου" χρησιμοποιούμε τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό για την επίτευξη αποτελεσματικών και μακροχρόνιων λύσεων. Η σημασία της γρήγορης αντιμετώπισης των φραγών αποχέτευσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί αν παραμείνει για πολύ καιρό, τα προβλήματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα και ακόμη και να καταλήξουν στην κατάρρευση της αποχέτευση σας.

Απόφραξη φρεατίου με πιεστικό νερού στου Ζωγράφου

Για την απόφραξη φρεατίων χρησιμοποιούμε πιεστικό νερού, δηλαδή πιεστικό μηχάνημα με δυνατότητα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας. Η έγκαιρη διάγνωση μιας φραγής στο αποχετευτικό σας σύστημα μπορεί να μειώσει δραστικά τις ζημιές που προκαλούνται. Το ξεβούλωμα ενός φρεατίου με την μέθοδο της υδροβολής είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος που με φυσικό τρόπο ξεφράζει, καθαρίζει και απολυμαίνει το αποχετευτικό φρεάτιο.

Πολύ σημαντικό για μια επιτυχημένη απόφραξη φρεατίου είναι η δύναμη (πίεση) του πιεστικού νερού καθώς και η δυνατότητα θέρμανσης του νερού που εκτοξεύει. Επίσης σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα ακροφύσια (μπεκ) ανάλογα με την φραγή που θα πρέπει να διαλύσουμε. Ο σωστός χειρισμός ενός τόσο ισχυρού εξοπλισμού είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να γίνεται πάντα από έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων. Αντίθετα η λανθασμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει υλικές ζημιές και πλημμύρες. Επιλέξτε τον συνεργάτη αποφράξεων προσεκτικά για να αποφύγεται τυχών δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα στου Ζωγράφου

Όταν η φραγή βρίσκεται βαθιά μέσα σε μια αποχετευτική σωλήνα τότε ο εντοπισμός της απαιτεί την χρήση αποφρακτικής κάμερας με καταγραφικό. Αυτός είναι εξοπλισμός υχηλής τεχνολογίας και λόγω του υψηλού κόστους του δεν τον διαθέτουν συνήθως οι υδραυλικοί. Ακόμα και εταιρείες αποφράξεων για λόγους κόστους μπορεί να χρησιμοποιούν ακατάλληλες ή χαμηλής ποιότητας κάμερες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εντοπίσουν άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως ρωγμές στις σωληνώσεις, σπασίματα, διύσδηση ριζών από φυτά ή δένδρα με αποτέλεσμα προβλήματα που θα μπορούσαν να επιλυθούν στο παρόν να αναβληθούν για το μέλλον.

Εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ επενδύουμε σε αποφρακτικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας με στόχο την μέσγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις αποφρακτικές υπηρσίες που παρέχουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε σωστή δουλειά ώστε να διασφαλίζουμε τόσο την φήμη μας στην αγορά των υπηρεσιών αποφράξεων, όσο και να επιτυγχάνουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν ξανά και ξανά.

Σύνηθες αιτίες βουλώματος αποχετεύσεων

Οι πιο συνήθεις αιτίες για το μπλοκάρισμα αποχετεύσεων είναι:

Αποφρακτικές υπηρεσίες όπως αποφράξεις νεροχύτη, αποφράξεις σωληνώσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις υδρορροών και γενικότερα αποφράξεις κάθε είδους αποχετεύσεων μπορούν να σας σώσουν κυριολεκτικά την ζωή, απαλλάσσοντας σας από θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από ακαθαρσίες καθώς και από υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν από πλημμύρες.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και μακροχρόνιες λύσεις σε όλες τις φραγμένες σωλήνες αποχέτευσης, εξασφαλίζουμε ότι η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών αποφράξεων είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αποφράξεων για να εξασφαλίσει ότι θα επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή επέμβαση για την αντιμετώπιση την φραγμένης αποχέτευσης σας. Τα εργαλεία αποφράξεων που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα της αγοράς και δεν τα διαθέτουν σε καμία περίπτωση οι υδραυλικοί. Η απόφραξη με εργαλεία τέτοιας ποιότητας είναι πάντα γρήγορη, αποτελεσματική και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Έχουμε στη διάθεσή μας την πλήρη γκάμα εξοπλισμού αποφράξεων, από τον εξοπλισμό υψηλής πίεσης νερού (πιεστικό νερού) μέχρι τον ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό καθαρισμού και τα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV). Οι αποφράξεις με κάμερα είναι από τις ειδικότητες μας, αφού διαθέτουμε ειδικές φορητές κάμερες αποφράξεων με καταγραφικό.

Περιοχές που καλύπτουμε

Με τα κατά τόπους γραφεία μας παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε όλες τις περιοχές του Ζωγράφου. Διαθέτουμε τεχνικούς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των νοτίων προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας.

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών ακινήτων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7).

Σχετικά με του Ζωγράφου

Ο δήμος Ζωγράφου, έκτασης 8.517 στρεμμάτων και με πληθυσμό 71.126 κατοίκους, είναι μία από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας. Βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε υψόμετρο 140 μέτρων, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Υπάγεται σήμερα στο γενικότερο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών και εντάσσεται γεωγραφικά στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών της πρωτεύουσας. Λόγω της εγγύτητάς του με το κέντρο παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά δόμησης. Παρά ταύτα, είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο, το οποίο συγκεντρώνεται κυρίως στους πρόποδες του Υμηττού. Ο δήμος απέκτησε μεγάλη αξία λόγω της οικοδόμησης της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλές τιμές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Η περιοχή παλιά ήταν δασικό και καλλιεργήσιμο έδαφος με πλούσια βλάστηση, καλλιέργειες, δάσος και αλσύλλια. Στα μέσα του 20ού αιώνα, με την πολεοδόμηση της Αθήνας αναπτύχθηκε η περιοχή. Τα δάση της περιοχής, κυρίως με πεύκα, βρίσκονταν στη νότια, νοτιοανατολική και ανατολική πλευρά του οικισμού.

O δήμος Ζωγράφου συνορεύει βόρεια με τους Δήμους Παπάγου - Χολαργού (Παπάγου) και Αθηναίων (Αμπελόκηποι), νότια με το Δήμο Καισαριανής και Αθηναίων (Ιλίσια) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων (Γουδί).

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ