ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 50€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα, έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα, διάγνωση και εντοπισμός φραγής, αποφράξεις με κάμερα, κάμερες αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας CCTV.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV)

Όταν έχουμε να κάνουμε με μια βουλωμένη αποχέτευση που η φραγή της είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί, χρησιμοποιούμε κάμερα ελέγχου σωληνώσεων (κάμερας κλειστού κυκλώματος, CCTV). Η χρήση κάμερας αποφράξεων είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις που το φράξιμο (εμπόδιο) βρίσκεται πολύ βαθιά μέσα στο κύκλωμα των σωληνώσεων της αποχέτευση σας. Επίσης καλό είναι να διερευνούμε με αποφρακτική κάμερα τις περιπτώσεις πολλαπλών φραγμάτων και βουλωμάτων, όπου έχουμε υποψία για διατρήσεις σε σωλήνες αποχέτευσης, όταν έχουμε διαρροές ομβρίων μέσα σε τοιχώματα ή πατώματα ή ταβάνια και πολλές άλλες δύσκολες και πολύπλοκες περιπτώσεις φραγμένων σωληνώσεων αποχετεύσεων.

Έλεγχος διαρροής σωληνώσεων με θερμική κάμερα

Με την απόρριψη ζεστού νερού σε νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες και σιφώνια και την χρήση θερμικής κάμερας για υδραυλικούς μπορούμε να εντοπίσουμε διαρροές νερού στο αποχετευτικό σας σύστημα. Μια καλή θερμική κάμερα κοστίζει αρκετά χρήματα, αλλά εμείς επενδύουμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες αποφράξεων στους πελάτες μας.

Βλέποντας με κάμερα αποφράξεων πιστεύεις

Η εξελιγμένη τεχνολογία με την χρήση κάμερας CCTV είναι ο ταχύτερος και ως εκ τούτου ο πιο οικονομικός τρόπος ελέγχου των αποχετεύσεων και των υπονόμων. Η ακρίβεια των εικόνων που μπορούμε να καταγράψουμε είναι τόσο υψηλή που μπορούμε να εντοπίσουμε τόσο τα τρέχοντα όσο και τα μελλοντικά προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα χωρίς καμία αμφιβολία.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Με τη βοήθεια των συστημάτων τηλεχειρισμού κάμερας αποφράξεων (camera remote-control), με εργαλεία καταγραφής (καταγραφικά) σχεδιασμένα για τους ακριβείς σκοπούς μιας διάγνωσης αποχετευτικών σωλήνων, οι έμπειροι τεχνικοί αποφράξεων μας πλέον δεν χρειάζεται να εισέλθουν φυσικά (να μπουν μέσα) σε αποχετεύσεις. Τώρα όλες οι εικόνες που καταγράφουμε με ειδική κάμερα αποφράξεων μεταφέρονται σε κινητές μονάδες λήψης εικόνας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση και δυσκολία εύρεσης του αποφρακτικού προβλήματος. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη η αντιμετώπιση μιας δύσκολης περίπτωσης φραγμένης αποχέτευσης πλέον με την χρήση της διαθέσιμης υψηλής τεχνολογίας που έχουμε στην διάθεση μας!

Η σιγουριά έρχεται άμεσα

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η σαφήνεια και η ποιότητα των ψηφιακών εικόνων (digital images), ψηφιακών φωτογραφιών (digital photos) και ψηφιακού βίντεο (digital video) που καταγράψουμε στις έρευνες αποφράξεων με χρήση κάμερας CCTV. Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να παραδώσουμε όλες τις εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο (ψηφιακό υλικό, digital media) που παράγονται σε ένα DVD μαζί με μια πλήρη αναφορά της κατάστασης της αποχέτευσης σας. Μπορούμε φυσικά να εξηγήσουμε οτιδήποτε είναι ασαφές, αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα χρειαστεί – τόσο καλή είναι η ποιότητα της απεικόνισής των καταγραφικών μας εργαλείων.

Η σαφήνεια και η λεπτομέρεια καταγραφής του κλειστού κυκλώματος λήψης (CCTV) είναι ζωτικής σημασίας για τον εντοπισμό της πηγής του προβλήματος. Οι ρωγμές επιτρέπουν την έξοδο νερού από τις σωληνώσεις. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εκτός του σωλήνα φθείροντας, με την πάροδο του χρόνου, τον σκληρό πυρήνα που κρατά σταθερές τις σωληνώσεις. Μεγαλύτερες ρωγμές και τρύπες επιτρέπουν στο νερό να εισέλθει σε αποχετεύσεις και υπονόμους προκαλώντας αύξηση των ροών, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν μαζί τους λάσπη και υπολείμματα, που μειώνουν τη διάμετρο της αποχέτευσης και στη συνέχεια προκαλούν φραξίματα.

Μικρές ρωγμές μπορούν να αφήσουν κατσαρίδες, αρουραίους και άλλα παράσιτα να περάσουν μέσω του αποχετευτικού συστήματος και μόλις βρουν μια διαδρομή σε ένα κτίριο φέρνουν το χάος για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτό. Η ταλαιπωρία από τα παράσιτα που εισέρχονται στα κτίρια είναι καλά τεκμηριωμένη και πολύ επικίνδυνη για την υγεία. Τα καλά νέα είναι ότι μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα (βλάβη) στο σύστημα της αποχέτευσης σας, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να αφενός να επισκευάσουν τις σωλήνες και όλα τα υπόλοιπα μέρη ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και αφετέρου να διαβεβαιώσουν ότι οι σωληνώσεις είναι και πάλι σε καλή και πλήρως λειτουργική κατάσταση.

Εντοπισμός τρωκτικών και παρασίτων σε σωλήνες αποχέτευσης

Εκτός από όλα τα παραπάνω, οι διερευνήσεις με κάμερες CCTV είναι ένας από τους ταχύτερους δυνατούς τρόπους ελέγχου για τρωκτικά στο κτίριο και γενικότερα στην ιδιοκτησία σας. Οι ποντικοί και οι αρουραίοι τείνουν να αποκτούν πρόσβαση σε κτίρια μέσω των συστημάτων αποχέτευσης επειδή μπορούν να κολυμπήσουν εκπληκτικά μεγάλες αποστάσεις στο ανοικτό αποχετευτικό νερό και να περάσουν μέσα από τις μικρότερες ρωγμές των σωλήνων για να φτάσουν εκεί που αυτοί θέλουν.

Για τα σπίτια που μαστίζουν από ανεπιθύμητες επισκέψεις τρωκτικών, μια έρευνα κάμερας CCTV μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για να τα ξεφορτωθούμε μια για πάντα. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη από τις αποχετεύσεις σας. Θα εντοπίσουμε το σημείο πρόσβασης των τρωκτικών χωρίς καμία καθυστέρηση και θα φροντίσουμε να επισκευάσουμε ή και να αλλάξουμε τις σωληνώσεις μέχρι να βεβαιωθούμε ότι τα τρωκτικά δεν θα μπορέσουν να διεισδύσουν ξανά στα σπίτια και τους εργασιακούς χώρους σας.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ