ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΛΗ

210 80 55 866 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΛΗ από 20€ έως 40€

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ προτιμήστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Για όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων τηλεφωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο μας που λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες, χωρίς Κυριακές και αργίες. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και με ένα απλό τηλεφώνημα δώστε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά λύση στο αποφρακτικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Γιατί ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ για αποφράξεις στην Εκάλη;

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ως αποφρακτική εταιρεία υπερέχει έναντι του ανταγωνισμού σε πολλούς τομείς. Παραθέτουμε τους σημαντικότερους λόγους (κριτήρια επιλογής) για να μας προτιμήσετε:

Αποφράξεις αποχέτευσης στην Εκάλη

Ξέρουμε πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι έχουμε μια φραγμένη αποχέτευση ή λούκι ή σιφόνι στο σπίτι μας, το εξοχικό μας ή την επιχείρηση μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί αποφράξεων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι άμεσα διαθέσιμοι για κάθε επείγουσα απόφραξη που μπορεί να χρειαστείτε στο κτίριο σας. Αποφράζουμε διαμερίσματα, υπόγεια, μονοκατοικίες και εξοχικά καθώς και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε αποφράξεις σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις στην Εκάλη, την Αθήνα και όλη την Αττική.

Τιμές αποφράξεων στην Εκάλη

Παρέχουμε αποφράξεις στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς υπηρεσιών αποφράξεων. Ο τιμοκατάλογος όλων των μας είναι ξεκάθαρος και βρίσκετε αναρτημένος σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου μας. Οι τιμές και το κόστος απόφραξης είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί και τηλεφωνικά. Καλέστε τώρα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και με ένα απλό τηλεφώνημα ενημερώστε μας για το αποφρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται πόσο κοστίζει η απόφραξη που σας ενδιαφέρει, τι πληρώνετε και για πιο λόγο το πληρώνετε, τι ακριβώς θα λάβετε για τα χρήματα που θα ξοδέψετε ώστε να αποφράξτε την αποχέτευση που έχει πρόβλημα. Καλέστε τώρα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ενημερωθείτε εντελώς δωρεάν για τις τιμές των υπηρεσιών αποφράξεων που σας ενδιαφέρουν.

Προσφορές αποφράξεων στην Εκάλη

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και λάβετε τηλεφωνικά προσφορά για την απόφραξη που σας ενδιαφέρει. Συνδυάζοντας δύο ή περισσότερες αποφρακτικές εργασίες για ένα ή και περισσότερους χώρους λαμβάνετε έκπτωση. Επίσης χαμηλότερες τιμές κάνουμε όταν αναλαμβάνουμε πολλές εργασίες αποφράξεων στην ίδια πολυκατοικία. Τηλεφωνήστε μας, ρωτήστε για όσες αποφρακτικές υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν και κάντε οικονομία γλιτώνοντας χρήματα και ταλαιπωρία. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερες αποφράξεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αποφράξεων, με ταχύτητα, εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Τρόποι πληρωμής αποφράξεων στην Εκάλη

Πληρώστε τις υπηρεσίες αποφράξεων που θα λάβετε με μετρητά χρήματα, χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώστε με κάρτα θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε ο τεχνικός μας να έχει μαζί του φορητό μηχάνημα χρέωσης καρτών (POS) ώστε η χρέωση σας να γίνει εύκολα και γρήγορα. Εκδίδουμε τόσο απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες, όσο και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Επείγουσες αποφράξεις αποχετεύσεων στην Εκάλη

Το γεγονός ότι μια φραγμένη σωλήνα αποχέτευσης μπορεί εύκολα να υπερχειλίσει και να προκαλέσει κίνδυνο για την υγεία σας είναι που καθιστά επείγουσα κάθε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων. Η ομάδα των τεχνικών αποφράξεων των ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο (24x7) για κάθε απόφραξη στην Εκάλη. Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, όπου κι αν βρίσκεστε στην Εκάλη. στην Αθήνα και την ευρύτερη Αττική. Τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων είναι πάντα έτοιμα ώστε να εξυπηρετήσουν ταχύτατα κάθε αποφρακτική σας ανάγκη.

Πιστοποιημένες αποφράξεις στην Εκάλη

Είμαστε εξ ολοκλήρου διαπιστευμένοι στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία μας είναι καταχωρημένη στην Εθνική Ένωση Υδραυλικών και συστημάτων αποχέτευσης. Όταν κάνετε κράτηση ενός τεχνικού αποφράξεων μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρίας που αναζητάτε.

Εξοπλισμός αποφράξεων στην Εκάλη

Ατσαλίνες απόφραξης αποχέτευσης

Οι ατσαλίνες απόφραξης αποχέτευσης είναι μηχανήματα που διαθέτουν ηλεκτροκινητήρες που επιτρέπουν στους τεχνικούς αποφράξεων να τοποθετούν ένα περιστρεφόμενο, εύκαμπτο καλώδιο μέσα σε σωληνώσεις αποχετεύσεων. Διαφορετικά εξαρτήματα και κεφαλές επιτρέπουν την διάτρηση οποιοδήποτε τύπου φραγής ή βουλώματος, συμπεριλαμβανομένων των χρόνιων αποθέσεων και λίπους. Είναι φορητές συσκευές και είναι ιδανικές για την απεμπλοκή εσωτερικών, πρωτογενών σωλήνων αποχέτευσης. Ο ηλεκτρομηχανικός εξοπλισμός καθαρισμού αποχετεύσεων έχει διευκολύνει την εργασία απόφραξης σωλήνων αποχέτευσης δίνοντας σε λιγότερο χρόνο καλύτερα αποτελέσματα. Ο εσωτερικός καθαρισμός των σωλήνων γίνεται ακόμα πιο εξονυχιστικά και αφαιρούνται από τα τοιχώματα των σωλήνων και τα παραμικρά εμπόδια που δυσχεραίνουν την ροή λημμάτων.

Εξοπλισμός εκτόξευσης υψηλής πίεσης νερού σε σωληνώσεις αποχέτευσης

Αυτά τα μηχανήματα γνωστά ως πιεστικά νερού είναι εγκατεστημένα σε εδικά οχήματα αποφράξεων. Είναι ικανά να διαλύσουν οποιοδήποτε είδος υλικού που προκαλεί φραγή ή μπλοκάρισμα στις σωλήνες αποχέτευσης. Η ισχύς αυτού του εξοπλισμού θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο ή πλημμύρα. Συνεπώς η χρήση των πιεστικών απόφραξης θα πρέπει να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς αποφράξεων. Θα πρέπει να αποφεύγετε την χρήση στην κύρια σωλήνωση αποχέτευσης και συνεπώς η χρήση να περιορίζεται σε βοηθητικές σωληνώσεις αποχέτευσης, εξωτερικά λούκια ή σιφόνια, κεντρικά φρεάτια αποχέτευσης, ή βοηθητικά φρεάτια αποχέτευσης του κτιρίου (οικήματος) που αποφράζουμε.

Ράβδοι απόφραξης

Οι παραδοσιακές ράβδοι απόφραξης (βέργες απόφραξης) είναι ακόμα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αποδέσμευσης εξωτερικών και δευτερευουσών σωληνώσεων αποστράγγισης υδάτων (υδρορροές και σιφόνια). Τμήματα ισχυρής αλλά εύκαμπτης ράβδου συνδέονται μεταξύ τους και πιέζονται χειροκίνητα μέσα στην σωλήνα αποστράγγισης. Μια σειρά διαφορετικών εξαρτημάτων (κεφαλές) μπορούν να τοποθετηθούν στο άκρο της ράβδου ανάλογα με την φύση του φράγματος που πρέπει να καθαριστεί.

Έρευνες σωλήνων αποχέτευσης με κάμερα (CCTV)

Αν η αιτία ή η θέση μιας φραγμένης σωλήνας αποδεικνύεται δύσκολο να προσδιοριστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός κάμερας αποφράξεων (CCTV). Εκτός από την σαφή αναγνώριση του είδους του βουλώματος, ο εξοπλισμός αυτός θα καταγράψει οποιαδήποτε ελαττώματα υπάρχουν στο δίκτυο αποχέτευσης, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέο φράξιμο στο μέλλον. Για παράδειγμα, οι θέσεις όπου οι ρίζες δέντρων έχουν εισχωρήσει μέσα σε ένα σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης, σημεία στα οποία η προσκόλληση λημμάτων έχει στενέψει πολύ την αποχετευτική σωλήνα, ραγίσματα ή σημεία που είναι αίτημα να σπάσουν προκαλώντας πλημμύρες κτλ.

Υπηρεσίες αποφράξεων στην Εκάλη

Απόφραξη φρεατίου με πιεστικό νερού (υδροβολή)

Το βούλωμα φρεατίου είναι ένα συχνό φαινόμενο που οφείλετε τόσο σε κατασκευαστικά λάθη (κακοτεχνίες) όσο και σε κακή χρήση του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου. Η απόρριψη χαρτιών, πλαστικών, αντικειμένων, πάνες, σερβιέτες και άλλων μικροαντικειμένων είναι μια συχνή λανθασμένη χρήση της αποχέτευσης του κτιρίου. Επίσης πολύ συχνή είναι και η φραγή φρεατίου από συσσώρευση λιπαρών και δυσδιάλυτων ουσιών με την πάροδο του χρόνου. Η ταχτική συντήρηση και ο καθαρισμός του φρεατίου αποτρέπει τον κίνδυνο να φράξει το φρεάτιο απρόβλεπτα και να προκληθούν πλημμύρες με ακάθαρτα ύδατα (όμβρια) συχνά προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το ξεβούλωμα φρεατίου γίνεται με την χρήση πιεστικών νερού. Διαθέτουμε δικά μας πιεστικά μηχανήματα αποφράξεων που είναι τοποθετημένα σε κατάλληλα αποφρακτικά οχήματα και εκτοξεύουν καυτό νερό με υψηλή πίεση ώστε να διαλύσουν οποιοδήποτε εμπόδιο και να απολυμάνουν και να αποστειρώσουν το φρεάτιο σας. Έτσι αποκαθιστούμε την ομαλή ροή των ομβρίων στο φρεάτιο σας επαναφέροντας την καλή του λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Φτάνει εκείνη η στιγμή που αφού πλύνουμε τα πιάτα και αδειάσουμε το νεροχύτη διαπιστώνουμε ότι αποστραγγίζεται πιο αργά από ότι θα περιμένατε. Ή απλά δεν ο νεροχύτης αποστραγγίζει καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι η αποχέτευσή σας έχει μπλοκαριστεί και κάτι έχει φράξει κάπου στους αποχετευτικούς σωλήνες, προκαλώντας παρεμπόδιση της ροής του νερού. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως αυτά, αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε και εσάς ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίστε το πρόβλημα του φραξίματος ενός νεροχύτη κουζίνας.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι μία από τις πιο επείγουσες υπηρεσίες απόφραξης. Αφού τραβήξουμε το καζανάκι, δεν αποστραγγίζονται τα όμβρια με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα μας. Οι πιο συχνοί λόγοι για το βούλωμα λεκάνης είναι όταν κατά την χρήση απορρίπτουμε μέσα χαρτί τουαλέτας, γυναικείες σερβιέτες, πάνες για μωρά, μωρομάντηλα και μαγειρικά λάδια μετά το μαγείρεμα. Όλα αυτά τα μη υδατοδιαλυτά υλικά παγιδεύονται στο στόμιο εκτόνωσης αλλά και εσωτερικά στις σωληνώσεις της λεκάνης και δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκτόνωση και εκκένωση της λεκάνης, εμποδίζοντας την ομαλή αποστράγγιση του νερού από το καζανάκι.

Αποφράξεις κτιρίων στην Εκάλη

Στην Εκάλη παρέχουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, υπόγεια, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε επίσης απόφραξη πισίνας, καθαρισμό πισίνας, απόφραξη φρεατίων και γενικά υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης.

Καθαρίζουμε αντλιοστάσια και μεγάλα κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων και λυμμάτων, υδρορροές μπαλκονιών αλλά και υδρορροές από κεραμοσκεπές. Αποφράζουμε κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Κάνουμε απόφραξη σε βουλωμένα σιφόνια προλαμβάνοντας πλημμύρες.

Αποφράξεις στην Εκάλη

Παρέχουμε αποφράξεις σε όλη την Εκάλη, αλλά και την Αθήνα και την Αττική. Εάν χρειάζεστε κάποια απόφραξη αποχέτευσης εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την ραντεβού για την απόφραξη που σας ενδιαφέρει.

Σχετικά με την Εκάλη

Η Εκάλη αποτελεί δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς, στο άκρο του Βορείου Τομέα Αθηνών (Βορεία Προάστεια Αθηνών). Η περιοχή είναι αμιγούς κατοικίας και δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα. Γεωγραφικά εντοπίζεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Πεντελικού Όρους, στη σύμπτυξή του με την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό και τοποθετείται στη βόρεια έξοδο του λεκανοπεδίου της Αθήνας προς τη βορειοανατολική Αττική. Στα συμβόλαια των αρχών του περασμένου αιώνα αναφέρεται με την αρβανίτικη ονομασία «Θέκα Λέκα Ρέκα».

Η Εκάλη είναι το βορειότερο άκρο του Αθηναϊκού λεκανοπεδίου και συνορεύει στα νοτιοανατολικά με την Νέα Ερυθραία, και την Κηφισιά, δυτικά με την Βαρυμπόμπη και τους Θρακομακεδόνες. Στα βόρεια βρίσκεται ο Άγιος Στέφανος, η Δροσιά, η Σταμάτα και η Ροδόπολη ενώ στα βορειοανατολικά με τον Διόνυσο. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και μέσω της λεωφόρου Κηφισίας.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΕΚΑΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ