ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ από 20€ έως 40€

Για αποφράξεις αποχετεύσεων στον Βύρωνα καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Η αποφρακτική εταιρεία μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Αθήνα, δραστηριοποιείτε σε όλη την Αττική, διαθέτει τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης (υποκατάστημα) στον Βύρωνα και παρέχει άμεσα και γρήγορα ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι αποφράξεις στον Βύρωνα εξυπηρετούνται με τον πιο άμεσο και ταχύτερο δυνατό τρόπου ακριβώς λόγω της τοπικής αποφρακτικής μας έδρας / καταστήματος. Μέσα σε 15 μόλις λεπτά μπορούμε να είμαστε κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στο Βύρωνα και να σας βοηθήσουμε με την επίλυση οποιουδήποτε αποφρακτικού προβλήματος αντιμετωπίζετε γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα και με εγγύηση. Ξέρετε από πριν τι ακριβώς πληρώνετε διαβάζοντας τον αναρτημένο δημόσια τιμοκατάλογο αποφρακτικών υπηρεσιών μας.

Χρειάζεστε άμεσα ξεβούλωμα νεροχύτη, ξεβούλωμα λεκάνης, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα, ξεβούλωμα τουαλέτας, άντληση υδάτων στην Αθήνα ή στην Αττική; Ξεβουλώνουμε τα πάντα με ένα τηλεφώνημα. Έχετε βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, χρειάζεστε απόφραξη και καθαρισμό φρεατίου με πιεστικό, έχετε βουλωμένες υδρορροές, έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με αποχετευτικό σωλήνα εντός ή εκτός της οικίας σας, του εξοχικού σας ή της επιχείρησης σας; Απλώς καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα κοντά σας για να σας βοηθήσουμε.

Οι φραγμένες αποχετεύσεις και οι βουλωμένοι σωλήνες είναι η ειδικότητα μας, αφού η καθημερινή εργασία μας είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο να αποφράζουμε και να ξεβουλώνουμε κάθε είδους αποχέτευση, σωλήνωση, διακλάδωση, σιφόνι, λούκι και γενικότερα οτιδήποτε είναι βουλωμένο και σας προβληματίζει.

Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος σας, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά: με ένα τηλεφώνημα αποφράξτε και ξεβουλώστε οτιδήποτε σας προβληματίζει και γλιτώστε χρόνο και χρήμα. Έχουμε εγγυημένα από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης. Αποφύγετε ταλαιπωρία, πειραματισμούς με το "φτιάξτο μόνος σου" και αναθέστε την εργασία σε επαγγελματίες αποφράξεων αποφεύγοντας υλικές ζημιές που μπορούν να προκληθούν από λάθος παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις αντιμετώπισης του προβλήματος αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.

Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου;

Δείτε τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώστε την τιμή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Διαθέτουμε και ειδική υπηρεσία άντλησης υδάτων.

Συχνά προβλήματα με αποχετεύσεις στον Βύρωνα

Τα πιο συνηθισμένα αιτήματα αποφράξεων στον Βύρωνα αφορούν φραγμένες αποχετεύσεις, βουλωμένους νεροχύτες, λουτρά ή ντους και φραγμένους μηχανισμούς αποστράγγισης (σιφώνια, υδρορροές και λούκια). Εάν οι αποχετεύσεις σας υπολειτουργούν και πάνε για φραγή, τότε τηλεφωνήστε μας άμεσα. Στην "Αποφράξεις Αντωνίου" χρησιμοποιούμε τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό για την επίτευξη αποτελεσματικών και μακροχρόνιων λύσεων. Η σημασία της γρήγορης αντιμετώπισης των φραγών αποχέτευσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί αν παραμείνει για πολύ καιρό, τα προβλήματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα και ακόμη και να καταλήξουν στην κατάρρευση της αποχέτευση σας.

Σύνηθες αιτίες βουλώματος αποχετεύσεων στον Βύρωνα

Οι πιο συνήθεις αιτίες για το μπλοκάρισμα αποχετεύσεων είναι:

Αποφρακτικές υπηρεσίες όπως αποφράξεις νεροχύτη, αποφράξεις σωληνώσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις υδρορροών και γενικότερα αποφράξεις κάθε είδους αποχετεύσεων μπορούν να σας σώσουν κυριολεκτικά την ζωή, απαλλάσσοντας σας από θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από ακαθαρσίες καθώς και από υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν από πλημμύρες. Προτείνουμε την μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε απρόβλεπτο βούλωμα που απαιτεί άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Εξοπλισμός αποφράξεων τελευταίας τεχνολογίας στον Βύρωνα

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και μακροχρόνιες λύσεις σε όλες τις φραγμένες σωλήνες αποχέτευσης, εξασφαλίζουμε ότι η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών αποφράξεων είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αποφράξεων για να εξασφαλίσει ότι θα επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή επέμβαση για την αντιμετώπιση την φραγμένης αποχέτευσης σας. Τα εργαλεία αποφράξεων που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα της αγοράς και δεν τα διαθέτουν σε καμία περίπτωση οι υδραυλικοί. Η απόφραξη με εργαλεία τέτοιας ποιότητας είναι πάντα γρήγορη, αποτελεσματική και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Έχουμε στη διάθεσή μας την πλήρη γκάμα εξοπλισμού αποφράξεων, από τον εξοπλισμό υψηλής πίεσης νερού (πιεστικό νερού) μέχρι τον ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό καθαρισμού και τα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV). Οι αποφράξεις με κάμερα είναι από τις ειδικότητες μας, αφού διαθέτουμε ειδικές φορητές κάμερες αποφράξεων με καταγραφικό.

Αποφρακτικά οχήματα με πιεστικά νερού στον Βύρωνα

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο από αποφρακτικά οχήματα με πιεστικά νερού υψηλής πίεσης. Επίσης διαθέτουμε και πολλά άλλα οχήματα αποφράξεων τα οποία είναι γεμάτα με εργαλεία αποφράξεων, μηχανήματα αποφράξεων και κάθε είδους αποφρακτικό εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστεί για μια απόφραξη στον Βύρωνα.

Τέλος κινητά συνεργεία αποφράξεων βρίσκονται στον Βύρωνα σε διάφορα σημεία έτοιμα να έρθουν σε εσάς άμεσα μόλις μας καλέσετε για οποιαδήποτε απόφραξη αποχετεύσεων.

Περιοχές που καλύπτουμε

Με τα κατά τόπους γραφεία μας παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε όλες τις περιοχές του Βύρωνα. Διαθέτουμε τεχνικούς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των νοτίων προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας.

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών ακινήτων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7).

Σχετικά με τον Βύρωνα...

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣΟ Βύρωνας είναι δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική και βρίσκετε κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Πήρε το όνομά του από το Λόρδο Βύρωνα τον Ιανουάριο του 1924, με τον εορτασμό των 100 ετών από το θάνατό του.

Η σημερινή πόλη του Βύρωνα αρχικά αποτελούσε κοινότητα και το 1934 έγινε Δήμος Βύρωνα. Ανατολικά, βρίσκεται ο Υμηττός και το δάσος του. Αρχικά, η περιοχή αποτελούνταν από βοσκοτόπια και χωράφια, τα οποία άρχισαν να αστικοποιούνται μετά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930 κυρίως από πρόσφυγες από την Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9000 στρέμματα ενώ έχει πληθυσμό 61308 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Ο Δήμος Βύρωνα έχει Δημοτικό Στάδιο, με χωρητικότητα 4340 θεατών, έδρα του Αθηναϊκού και της Δόξας Βύρωνα, ενώ το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα.

O Βύρωνας συνορεύει βόρεια με την Αθήνα και τον Ζωγράφο, δυτικά με τον Υμηττό Αττικής (περιοχή) και τη Δάφνη, ανατολικά με το βουνό του Υμηττού και την Καισαριανή και νότια με την Ηλιούπολη.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΒΥΡΩΝΑΣ.

Κοντινές Περιοχές Αποφράξεων

Αποφράξεις Βύρωνας Αττικής. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ για υπηρεσίες αποφράξεων: καθαρισμός αποχέτευσης, συντήρηση φρεατίων, ξεβούλωμα τουαλέτας και παντός είδους αποφρακτικών τπυρεσιών, ξεβουλώματα κάθε τύπου στον Βύρωνα Αθηνών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ