ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 20€

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Απόφραξη βουλωμένου νιπτήρα μπάνιου

Υπάρχει μια ατελείωτη λίστα ιστοτόπων και ιστοσελίδων που παρέχουν συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε ένα βουλωμένο νιπτήρα. Απλές μέθοδοι όπως ζεστό νερό, χρησιμοποιώντας βεντούζα ή έμβολο, αφαιρώντας την καμπή (καμπυλωτό κομμάτι σωλήνας) κάτω από τον νιπτήρα σας και χύνοντας χημικά προϊόντα μέσα στην αποχέτευση είναι καλές τεχνικές για να καθαρίσουν τα περισσότερα βουλώματα νιπτήρα μπάνιου.

Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει η ιδέα να βάλετε τα χέρια σας σε βρωμιές, να λερώσετε τα χέρια σας ή προσπαθήσατε ήδη ανεπιτυχώς να καθαρίσετε το βουλωμένο νιπτήρα σας, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την απόφραξη του νιπτήρα σας.

Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο (24 x 7). Θα χαρούν να βοηθήσουν να αποφράξουν τους νιπτήρες σας οπουδήποτε στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

Ειδικοί στην απόφραξη νιπτήρων και νεροχυτών

Μερικές φορές η φραγή ενός νιπτήρα μπάνιου είναι πολύ βαθιά μέσα στη σωλήνωση ή το φράξιμο είναι απλά πάρα πολύ σοβαρό για να επιλυθεί χρησιμοποιώντας τις συνήθεις μεθόδους απόφραξης.

Όλοι οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι εξοπλισμένοι με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα για την απόφραξη νιπτήρων μπάνιου (ή νιπτήρων wc).

Τα ηλεκτρομηχανικά εργαλεία μας επιτρέπουν την εισχώρηση ενός περιστρεφόμενου, εύκαμπτου καλωδίου κατά μήκος των σωληνώσεων αποστράγγισης του νιπτήρα. Διαφορετικά εξαρτήματα που προσαρμόζονται στο άκρο του καλωδίου βοηθούν τους τεχνικούς αποφράξεων να διορθώσουν τα μπλοκαρίσματα σε όλα τα είδη νιπτήρων μπάνιου.

Αυτές οι συσκευές αποφράξεων είναι φορητές με εμβέλεια άνω των 20 μέτρων και είναι ιδανικές για την εκκαθάριση των αποχετεύσεων στα πιο δύσκολα σημεία.

Συχνοί λόγοι για βουλωμένους νιπτήρες μπάνιου

Οι τεχνικοί αποφράξεων μας είναι ικανοί να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα συστήματα αποστράγγισης του νιπτήρα της τουαλέτας σας και όχι μόνο. Προσοχή χρειάζεται με τα παρακάτω πράγματα τα οποία καταλήγουν (απορρίπτονται) στον νιπτήρα του μπάνιου σας.

Οι νιπτήρες συνήθως βουλώνουν και δεν αποστραγγίζουν τα βρώμικα τα νερά (όμβρια) όταν κάποιος προσπαθεί να απορρίψει μέσα μη διαλυόμενες ουσίες.

Πώς να αποφεύγεται το βούλωμα των νιπτήρων των μπάνιων σας

Ουσιαστικά για να αποφεύγεται το βούλωμα του νιπτήρα του μπάνιου σας αποφύγετε να ρίχνετε μέσα οτιδήποτε άλλο εκτός από αραιά υγρά.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ