ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ 25 €

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη μπανιέρας μόνο με 25€

Απόφραξη μπανιέρας, λουτρού ή ντουζιέρας

Το ξεβούλωμα μπανιέρας ή λουτρού ή ντουζιέρας είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που οι τεχνικοί αποφράξεων μας καλούνται να επιλύσουν σε όλη την Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Το μερικό φράξιμο της αποχετευτικής διόδου προκαλεί την αργή αποστράγγιση των υδάτων, ενώ το πλήρες φράξιμο (μπλοκάρισμα) της αποχετευτικής διόδου προκαλεί λίμνασμα των υδάτων με κίνδυνο την υπερχείλιση και πλημμύρα.

Τα βουλώματα μπανιέρας, λουτρού ή ντουζιέρας προκαλούνται συνήθως από συσσωρεύσεις μακριών και μπερδεμένων τριχών που αναμιγνύονται με λίπη από σαπούνι και διάφορα άλλα υλικά και απορρίμματα. Η συσσώρευση αλάτων μπορεί επίσης να μειώσει τη ροή του νερού που αποστραγγίζεται από ένα λουτρό ή ένα ντους και να δημιουργήσει ύστερα μέχρι και ολική φραγή της αποχέτευσης. Το ξεβούλωμα μπανιέρας από τρίχες είναι μία από τις ποιο συνηθισμένες περιπτώσεις απόφραξης μπανιέρας.

Μερικές φορές χρησιμοποιώντας απλά μια βεντούζα μπορεί να καθαρίσει οτιδήποτε προκαλεί το φράξιμο. Χρησιμοποιώντας τη σωστά μπορείτε να απομακρύνετε συσσωρευμένα λίπη και τρίχες. Εάν το βούλωμα του συστήματος αποστράγγισης είναι επιφανειακό, μπορεί να είναι δυνατό να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα με το χέρι, είτε ξεβιδώνοντας το κάλυμμα αποστράγγισης να βγάλετε έξω τις τρίχες και τα απορρίμματα.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην απόφραξη

Εάν προτιμάτε να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το ξεβούλωμα μπανιέρας, ή δεν είναι αποτελεσματικά τα χημικά που πωλούνται στην αγορά, ή αν το πρόβλημα είναι πολύ βαθειά στις σωληνώσεις ίσως είναι καιρός να ζητήσετε από εμάς έναν από τους ειδικούς αποφράξεων.

Οι τεχνικοί αποφράξεων και αποστράγγισης μας φέρουν εξειδικευμένο εξοπλισμό που τους βοηθά να καθαρίσουν τα πιο δύσκολα μπάνια, λουτρά ή ντουζιέρες. Τα ειδικά μηχανήματα αποφράξεων μας με εμβέλεια πάνω από 20 μέτρα, το εύρος των ισχυρών ηλεκτρομηχανικών εργαλείων αποφράξεων και τα χρόνια εμπειρίας όλων των εργαζομένων μας εγγυούνται ότι το μπάνιο σας ή οι αποχετεύσεις της ντουζιέρας σας θα επανέλθουν άμεσα στη σωστή ροή αποστράγγισης των υδάτων.

Οι τεχνικοί αποστράγγισης μας είναι έτοιμοι σε περίπτωση υπερχείλισης και πλημμύρας να αποστραγγίσουν τα λιμνάζοντα ύδατα χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές ή βενζινοκίνητες αντλίες υδάτων.

Μια δικιά μας πρόταση χρήσης παραδοσιακής μεθόδου απόφραξης για εσάς!

Τα χημικά προϊόντα είναι ευρέως διαθέσιμα για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των φραγμένων αποχετεύσεων μπανιερών, λουτρών και ντους. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα ξεβουλώματος. Είναι πιθανό να καταστρέψετε τις σωληνώσεις αποχέτευσης είτε εάν τα χρησιμοποιείτε τακτικά και είτε αν αναμιγνύετε διαφορετικά προϊόντα.

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού είναι μια πολύ αποτελεσματική και παραδοσιακή μέθοδος για την αντιμετώπιση ορισμένων περιπτώσεων φραγής σωληνώσεων αποστράγγισης. Τα οφέλη αυτής της παραδοσιακής μεθόδου ξεβουλώματος σε σύγκριση με τα σύγχρονα χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης είναι ότι είναι πιο οικολογικά, απαιτούν φθηνότερα υλικά και σε καμία περίπτωση δεν βλάπτουν τις σωληνώσεις αποστράγγισης σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ: Απλά χύνουμε ένα φλιτζάνι από ανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) στην αποχέτευση, στη συνέχεια το αφήνουμε για ένα λεπτό και μετά συμπληρώνουμε ένα φλιτζάνι ξύδι. Συμβαίνουν δύο αντιδράσεις. Η πρώτη είναι η δημιουργία του ανθρακικού οξέος και του οξικού νατρίου. Η δεύτερη είναι μια αναβράζουσα αντίδραση με το ανθρακικό οξύ να αποσυντίθεται σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Οι δύο αντιδράσεις στον περιορισμένο χώρο ενός σωλήνα αποχέτευσης συμβάλλουν στη διάσπαση των αλάτων και λιπών τα οποία προκαλούν το φράξιμο. Μετά το διάστημα της μιας ώρας μπορεί να χυθεί βραστό νερό, ώστε να απομακρυνθούν τα τυχόν υπολείμματα.

Εμπλοκές που προκαλούνται σε περιοχές με σκληρό νερό

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές περιοχές με σκληρό νερό. Όταν χρησιμοποιείται σαπούνι σε περιοχές σκληρού νερού σχηματίζονται δύο αδιάλυτες ενώσεις (ουσίες). Όταν αυτά σχηματίζονται μέσα σε ένα λουτρό ή μια αποστράγγιση μπανιέρας, βαθμιαία δημιουργούν εμπόδια και μειώνουν την ικανότητα ροής του σωλήνα αποστράγγισης.

Όταν χρησιμοποιείτε σαπούνι σε ένα λουτρό, είναι εύκολο να δείτε τα αδιάλυτα συστατικά ασβεστίου και μαγνησίου στο πλάι μιας μπανιέρας μόλις αποστραγγιστεί το νερό. Η αφαίρεση αυτού του αφρού είναι σχετικά εύκολη με λίγο απορρυπαντικό και κάποια ώρα τρίψιμο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να καθαριστεί το αφρώδες αυτό εμπόδιο από το εσωτερικό ενός σωλήνα γιατί είναι δύσκολο να δούμε μέσα στον σκοτεινό σωλήνα.

Αξίζει να θυμηθείτε ότι χρησιμοποιώντας ένα έμβολο ή βεντούζα, δεν θα καθαρίσετε τόσο αυτές τις αδιάλυτες ενώσεις όσο και την απόθεση ασβέστη στα τοιχώματα της αποχετευτικής σωλήνας της μπανιέρας ή της ντουζιέρας σας.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ