ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ & ΛΥΜΑΤΩΝ

210 88 38 479 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Άντληση καθαρών υδάτων, ακάθαρτων υδάτων, λυμάτων και ομβρίων

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρει μια ποικιλία έκτακτων υπηρεσιών άντλησης ομβρίων και λυμάτων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την άντληση νερού καταιγίδων και την απομάκρυνση κάθε είδους λιμνάζοντος καθαρού ή ακάθαρτου νερού. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για απομάκρυνσης υδάτων και άντληση ομβρίων είναι διαθέσιμες 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς εορτές και αργίες για να σας βοηθήσουν με την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος πλημμύρας και αν αντιμετωπίσετε.

Πότε χρειάζεται άντληση υδάτων;

Άντληση λυμάτων ή υδάτων χρειάζεται σε οποιονδήποτε χώρο δημιουργηθεί μια πλημμύρα και λιμνάσουν ύδατα (νερά) που δεν μπορούν να απομακρυνθούν με φυσικό τρόπο. Μπορεί να έχουμε να αντλήσουμε καθαρά νερά (π.χ. βρόχινα νερά, νερά που διέρρευσαν από σπασμένες σωλήνες ύδρευσης) ή βρώμικα νερά και ακαθαρσίες (π.χ. ακάθαρτα νερά από βουλωμένη αποχέτευση, όμβρια από πλημμυρισμένο βόθρο).

Ποια είναι τα συχνότερα αίτια μιας πλημμύρας;

Τα αίτια για την πλημμύρα ενός κλειστού χώρου (σπιτιού, διαμερίσματος, υπογείου, πάρκινγκ, αποθήκης) ή ανοιχτού χώρου (κήπος, αυλή, βεράντα) είναι συνήθως φυσικές καταστροφές από μεγάλες νεροποντές ή ισχυρές βροχές που δημιουργούν υπερχείλιση σε ρέματα, ποτάμια, φράγματα κτλ. Υπάρχουν επίσης και περιπτώσεις που η πλημμύρα δημιουργείται από βλάβες στο δημόσιον δίκτυο ύδρευσης ή στο δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης. Συχνή είναι η πλημμύρα από διαρροή σε σωλήνες ύδρευσης ή βούλωμα σωλήνα αποχέτευσης μέσα στο σπίτι, διαμέρισμα, υπόγειο, πάρκινγκ, αποθήκη. Τέλος, υπάρχει και περίπτωση να προκληθούν από υπερχείλιση βόθρου οπότε και εκτός από την άντληση ομβρίων να απαιτείται και η εκκένωση βόθρου.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, οι φραγμένες τουαλέτες, οι φραγμένοι νεροχύτες, οι βουλωμένες μπανιέρες μπορεί να είναι αίτιο πλημμύρας και ανάγκες άντλησης ομβρίων και υδάτων. Οι σπασμένοι σωλήνες νερού, οι φυσικές πλημμύρες εκτός του κτιρίου, οι φραγμένες δημόσιες αποχετεύσεις (λούκια, σχάρες, φρεάτια) μπορεί να είναι αίτια πλημμύρας υπόγειων χώρων, ημιυπόγειων κατοικιών ή ισόγειων διαμερισμάτων.

Τέλος, σε εξοχική κατοικία (εξοχικό) έχουμε αντιμετωπίσει και περιπτώσεις άντλησης υδάτων από βλάβη στο αρδευτικό δίκτυο (αυτόματο ποτισμό). Το σπάσιμο αρδευτικής σωλήνας κοντά σε κτίριο είναι ένας πολύ ικανός λόγος για την πρόκληση μιας καταστροφικής πλημμύρας. Η στασιμότητά του νερού μπορεί να προκαλέσει μούχλα και πολλές καταστροφές στην ιδιοκτησία σας οπότε και απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.

Δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο Αθηνών και Αττικής

Όλοι γνωρίζουμε ότι το αποχετευτικό σύστημα της Αθήνας και όλης της Αττικής βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ σε πολλές περιοχές είναι και ουσιαστικά ανύπαρκτο. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν ξεσπάνε έκτακτα καιρικά φαινόμενα, όπως ξαφνικές νεροποντές και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Φραγμένες δημόσιες αποχετευτικές υδρορροές, σχάρες, φρεάτια και ανεπαρκής κάλυψη με ρέματα και μεγάλους αποχετευτικούς αγωγούς (σωλήνες) έχουν οδηγήσει όχι μόνο σε φυσικές καταστροφές και σε καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αλλά και σε απώλεια ανθρώπινων ζωών από πνιγμό.

Ποιοι χώροι απαιτούν άντληση υδάτων;

Περισσότερο πλήττονται τα υπόγεια σπιτιών και κτιρίων και ότι στεγάζεται εκεί: υπόγειες αποθήκες, υπόγεια πάρκινγκ, υπόγειοι χώροι στάθμευσης, υπόγεια δωμάτια κτλ. Επίσης ημιυπόγειες κατοικίες αλλά πολλές φορές και ισόγεια διαμερίσματα. Γενικά, από τον πρώτο όροφο και πάνω πλημμύρα μπορεί να προκληθεί από διαρροή νερού σε σωλήνα ύδρευσης (σπάσιμο σωλήνα νερού) εντός του οικήματος, οπότε έχουμε άντληση καθαρού νερού ή από βούλωμα αποχέτευσης (νεροχύτη, νιπτήρας, μπανιέρα, λεκάνη) οπότε έχουμε άντληση βρώμικων υδάτων.

Εξοπλισμός και μηχανήματα άντλησης υδάτων

Διαθέτουμε όλα τα κατάλληλα μηχανήματα άντλησης υδάτων και όλο των απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να αντλήσουμε (καθαρά ή ακάθαρτα) νερά από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης και γενικά σε χώρους όπου χρειάζεται άντληση:

Πως γίνεται η άντληση υδάτων;

Ανάλογα με το είδος της ζητούμενης άντλησης επιλέγουμε και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για παράδειγμα για την άντληση καθαρών βρόχινων υδάτων από μια μικρή υπόγεια γκαρσονιέρα ή αποθήκη ακόμα και μια φορητή αντλία αποστράγγισης για καθαρά νερά μπορεί να είναι αρκετή.

Αφού λάβουμε πρώτα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πρώτα για την άντληση αλλά και για την συλλογή των λυμάτων, τοποθετούμε τον σωλήνα άντλησης με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η διάρκεια μιας άντλησης μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα έως και μερικές ώρες, ανάλογα με την ποσότητα των ομβρίων που έχουμε να αντλήσουμε.

Κριτήρια επιλογής εταιρείας με υπηρεσίες άντλησης υδάτων;

Για να επιλέξτε την καλύτερη αποφρακτική εταιρία για την άντληση λυμάτων ή υδάτων που σας ενδιαφέρει προτείνουμε να την αξιολογήστε με τα παρακάτω κριτήρια επιλογής:

Προτιμήστε Αποφράξεις Αντωνίου για άντληση υδάτων

Τηλεφωνήστε μας και μέσα σε ελάχιστη ώρα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας για να σας απαλλάξουμε από μια πλημμύρα εσωτερικά ή εξωτερικά του κτιρίου σας. Έχουμε εξειδικευμένα συνεργία και τεχνικούς άντλησης υδάτων, όλα τα κατάλληλα μηχανήματα άντλησης υδάτων, πολυετή εμπειρία, συνέπεια, ξεκάθαρο τιμοκατάλογο, τις καλύτερες τιμές στην αγορά, καλύπτουμε όλη την Αθήνα και την Αττική, λειτουργούμε 24 ώρες, 365 μέρες, αργίες και εορτές.

Συνεργαστείτε με την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη εταιρεία αποφράξεων των Αθηνών και ολόκληρης της Αττικής για ένα άψογο αποτέλεσμα σε άντληση υδάτων, άντληση ομβρίων, εκκένωση βόθρου και γενικότερα οποιαδήποτε αποφρακτική υπηρεσία πάντα με ταχύτητα, αξιοπιστία και βέλτιστο αποτέλεσμα τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Περιοχές παροχής υπηρεσιών αποφράξεων

Με τα κατά τόπους αποφρακτικά συνεργεία μας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας διαθέτουμε τεχνικούς αποφράξεων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης. Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού των ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας. Κλείστε ραντεβού με τεχνικό αποφράξεων γρήγορα και άμεσα με ένα τηλεφώνημα!

Αποφράξεις σε εταιρείες

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών κτιρίων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Παρέχουμε και υπηρεσίες τακτικού ελέγχου και καθαρισμού αποχετεύσεων κτιρίων με συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης.

Αποφράξεις σε ιδιώτες

Καλύπτουμε ανάγκες ιδιωτών και παρέχουμε υπηρεσίες σε σπίτια (οικίες) όλων των ειδών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικά κτλ). Είμαστε οι πάντα διαθέσιμοι συνεργάτες του διαχειριστή πολυκατοικίας αλλά και του ιδιοκτήτη κάθε μονοκατοικίας ή εξοχικής κατοικίας.

Επικοινωνία με την αποφρακτική Αντωνίου

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7). Αποφράξεις 24 ώρες με ένα τηλεφώνημα!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ