ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

210 99 69169 694 800 1300

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

30€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ logo

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ από 20€ έως 40€

Για αποφράξεις αποχετεύσεων στον Άλιμο καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις και οι βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης είναι η ειδικότητα μας. Η δουλειά μας είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο είναι να αποφράζουμε και να ξεβουλώνουμε κάθε είδους αποχέτευση, σωλήνωση, διακλάδωση, σιφόνι, λούκι, φρεάτιο και γενικότερα οποιοδήποτε αποχετευτικό βούλωμα, φραγή ή μπλοκάρισμα δημιουργεί πρόβλημα σε ένα κτίριο.

Στόχος μας είναι η επίλυση του προβλήματος σας, εύκολα, γρήγορα και απλά. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ με ένα τηλεφώνημα αποφράξτε και ξεβουλώστε οτιδήποτε σας εμποδίζει και γλιτώστε χρόνο και χρήμα. Έχουμε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αποφράξεων και προσφέρουμε εγγυημένα την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης. Αποφύγετε ταλαιπωρία, πειραματισμούς με το "φτιάξτο μόνος σου" και αναθέστε την εργασία σε επαγγελματίες αποφράξεων αποφεύγοντας υλικές ζημιές που μπορούν να προκληθούν από λάθος παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις αντιμετώπισης του προβλήματος αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.

Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου στον Άλιμο;

Δείτε τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώστε την τιμή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να προτιμήστε την Αποφράξεις Αντωνίου αντί για υδραυλικούς;

Η αποχέτευση (αποχετευτικό σύστημα) ενός κτιρίου υπάγεται στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου και κατασκευάζεται από υδραυλικούς. Σε περίπτωση που χαλάσει μια βρύση ή ένα καζανάκι λεκάνης τουαλέτας θα καλέστε έναν υδραυλικό. Τι γίνεται όμως όταν βουλώσει το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας; Για το ξεβούλωμα και τον καθαρισμό φρεατίου είναι απαραίτητη η χρήση υδροφόρου οχήματος με πιεστικό νερού και η υδροβολή υψηλής πίεσης που αυτό διαθέτει.

Τι γίνεται όταν η φραγή είναι βαθιά μέσα στον αποχετευτικό σωλήνα και απαιτείται κάμερα απόφραξης με καταγραφικό μηχανισμό; Συνεπώς το θέμα είναι αν ένα υδραυλικός μπορεί να διαθέτει και να συντηρεί εξοπλισμό πολλών χιλιάδων ευρώ γιατί μπορεί τον καλέσει κάποιος πελάτης για απόφραξη, ενώ ή κύρια εργασία του είναι η κατασκευή και τοποθέτηση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που στερείται ένας υδραυλικός σε σχέση με έναν εξειδικευμένο τεχνικό αποφράξεων είναι η καθημερινή πολύωρη ενασχόληση με τις αποφράξεις και μόνο. Έτσι ο τεχνικός απόφραξης διαθέτει το πλεονέκτημα της πείρας και τις εμπειρίας που αποκτά από την καθημερινή ολοήμερη αντιμετώπιση πληθώρας αποφρακτικών περιστατικών.

Συχνά προβλήματα αποχετεύσεων στον Άλιμο

Τα πιο συνηθισμένα αιτήματα αποφράξεων στον Άλιμο αφορούν φραγμένες αποχετεύσεις, βουλωμένους νεροχύτες, λουτρά ή ντους και φραγμένους μηχανισμούς αποστράγγισης (σιφώνια, υδρορροές και λούκια). Εάν οι αποχετεύσεις σας υπολειτουργούν και πάνε για φραγή, τότε τηλεφωνήστε μας άμεσα. Στην "Αποφράξεις Αντωνίου" χρησιμοποιούμε τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό για την επίτευξη αποτελεσματικών και μακροχρόνιων λύσεων. Η σημασία της γρήγορης αντιμετώπισης των φραγών αποχέτευσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί αν παραμείνει για πολύ καιρό, τα προβλήματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα και ακόμη και να καταλήξουν στην κατάρρευση της αποχέτευση σας.

Σύνηθες αιτίες βουλώματος αποχετεύσεων στον Άλιμο

Οι πιο συνήθεις αιτίες για το μπλοκάρισμα αποχετεύσεων είναι:

Αποφρακτικές υπηρεσίες όπως αποφράξεις νεροχύτη, αποφράξεις σωληνώσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις υδρορροών και γενικότερα αποφράξεις κάθε είδους αποχετεύσεων μπορούν να σας σώσουν κυριολεκτικά την ζωή, απαλλάσσοντας σας από θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από ακαθαρσίες καθώς και από υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν από πλημμύρες.

Αποφρακτικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και μακροχρόνιες λύσεις σε όλες τις φραγμένες σωλήνες αποχέτευσης, εξασφαλίζουμε ότι η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών αποφράξεων είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αποφράξεων για να εξασφαλίσει ότι θα επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή επέμβαση για την αντιμετώπιση την φραγμένης αποχέτευσης σας. Τα εργαλεία αποφράξεων που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα της αγοράς και δεν τα διαθέτουν σε καμία περίπτωση οι υδραυλικοί. Η απόφραξη με εργαλεία τέτοιας ποιότητας είναι πάντα γρήγορη, αποτελεσματική και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Έχουμε στη διάθεσή μας την πλήρη γκάμα εξοπλισμού αποφράξεων, από τον εξοπλισμό υψηλής πίεσης νερού (πιεστικό νερού) μέχρι τον ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό καθαρισμού και τα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV). Οι αποφράξεις με κάμερα είναι από τις ειδικότητες μας, αφού διαθέτουμε ειδικές φορητές κάμερες αποφράξεων με καταγραφικό.

Αποφράξεις στον Άλιμο

Με τα κατά τόπους γραφεία μας παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε όλες τις περιοχές του Αλίμου. Διαθέτουμε τεχνικούς για να παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης μας σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας, των νοτίων προαστίων και σε όλη την Αττική.

Εάν χρειάζεστε κάποιον από τους τεχνικούς μας εκτός Αττικής, μπορούμε πάλι να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε την ομάδα διαχείρισης και προγραμματισμού ραντεβού μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να προγραμματίστε την επίσκεψη μας.

Διαθέτουμε ειδική ομάδα από διαχειριστές λογαριασμών εταιρικών πελατών και εμπορικών ακινήτων για πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων: εστιατόρια, μπαρ, γραφεία, λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, γραφεία ενοικιάσεων, ξενοδοχεία, σχολεία, πρεσβείες, σπίτια φροντίδας και πολλά άλλα.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο (24x7).

Σχετικά με τον Άλιμο...

O Άλιμος (γνωστός και ως Καλαμάκι), βρίσκεται στο Νότιο Τομέα (Νότια Προάστια) του λεκανοπεδίου στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, με το Φάληρο στα βορειοδυτικά, με τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Ηλιούπολη στα ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του Υμηττού ενώ διασχίζεται από την Λεωφόρο Αλίμου. Ο Δήμος, προϊόν συνένωσης των κοινοτήτων Καλαμάκι και Ευωνύμεια (σήμερα Κάτω και Άνω Καλαμάκι, αντίστοιχα) το 1968, έχει έκταση περίπου 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου 60,000 κατοίκων.

Ο Άλιμος έχει περιοχές (γειτοινιές) όπως τα Αμπελάκια, Λόφος Πανί, Αναπήρων Κυθηρίων, Εκτελωνιστών, Τράχωνες, Άγιος Παντελεήμονας,

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΑΛΙΜΟΣ.

Κοντινές Περιοχές Αποφράξεων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ